23 Şubat 2009 Pazartesi

NE OLUYORUZ YAHU !!

Yuuuuuuuuh!! Ne oluyoruz ya!!

Ben çocukken çok aşıktım hülya koçyiğit'in kızına.. güllüşah filmi vardı, yaşı 25+ olanlar bilir. Şımarık mımarık; severdim ben onu.. beğenirdim çocuk aklımla..

İşte o Güllüşah'ın(gülşah'ın) kızı(KIZI) nişanlanmış! Yanlış okumadınız: KIZI NİŞANLANMIŞ !

Ne oluyoruz yahu?
Tamam, arkadaşlarımın evlenmesine hatta birer birer çocuk sahibi olmaya başlamalarına artık alışmıştım. Ama bu kadarı da fazla!

Akranım sayılır Gülşah yahu(hiç tanımam etmem.. platonik aşktı bu sözünü ettiğim:P)..
"kızı nişanlanmış" ne demek??... 2 seneye bir de çocuk yapsa... anneanne olacak...

höyytt!! gidin... öteye ötye... yaklaşmayın bana...
imdaaaaat!!

uzak durun benden!!

üniversitesi, alçak-yüksek lisansı, askerliği, hedehödösü, işiydi derken 20-30 yaş arasını yaşayamadım zaten... şimdi bir anda yaşlılar kategorisine mi gireceğim yahu!

kibarfeyzo ve torun.... düşünemiyorum dahi !...

yaw ne olur; en azından şöyle 10-15 sene daha izin verin bana.. sonra yaşlanıp torun torba düşüneyim... onca sene ektik, 3-5 sene de, yaşlı kategorisine girmeden hayatı yaşayalım.

günah yahu!

16 yorum:

Kediye Kafa Atan Psikopat Fare dedi ki...

sakin ol yahu:) senin kızın değil nişanlanan,o güllüşahın densizliği(kusura bakma platonik aşkınmış densiz dedim ama) küçücük yaşta evlenirse bu yaşlarda da anneanne olma şerefine erişir tabi..sen normal seyrinde devam et bence,panik yapmadan:)

öküz dedi ki...

yapmayayım değil mi? (değil mi !!)

tabi ya.. o yanlış yapmış.. kimbilir 12 yaşında mı evlendi, ne yaptı? sırayla. o level'a gelmeme, neresinden baksan en az 20 sene var..

gencim ben daha. hayat daha yeni basliyor! (içsel eleştiri: 40'mda da ayni seyleri soylemekten korkuyorum)

UÇURTMA;)dan devralan Mawera dedi ki...

ayyy sen çok yaşa emi, Güllüşah yine senden bir kaç yaş büyüktür, erken evlenmiştir, falan filan senin kadar yaşlı değilim ben de ama ilk izlediğimde benimle yaşıt zannetmiştim. Sende de öyle olmuş olabilir. senin kadar yaşlı değilim dedim ya işallah kompleksin yoktur çünkü lafımı geri almicam:)
hoş bir yazı olmuş ellerine sağlık

öküz dedi ki...

"küçülde cebime gir" demek isterdim.. ama yaşını bilmediğim için atıp tutmayayım:)

teşekkür ederims:) yine beklerim...

La Loba dedi ki...

Gülşah Hanım 1970 doğumluymuş, on sekiz yaşında evlenmiş ve akabinde doğurmuş. Hayatta başka bir amacı yokmuş demek ki. Hedeflerle alakalı olduğunu düşünüyorum. Yemedim, içmedim araştırdım, öğrendim efendim.

öküz dedi ki...

ahaha:)

yok be; 70 değil... 76,75 birşeydir o.
(en güzelini yapmıştır belkide.. o para bende olsa, bodrum'da domates yetiştiriyor, yahut ünsüz bir besteci/enstrumanist falan olabilirdim:P)

tatlısukırosu dedi ki...

ama güllüşah erkenden evlenip çoluğa çocuğa karıştı ki:)

öküz dedi ki...

güllüşah:) ne severdim bu ismi... şiir gibi:)

evet, orası öyle de... yine de, akranın olan birinin anneanne adayı olması biraz can sıkıyor.

Jayne dedi ki...

:))

şirinem dedi ki...

:)) güzel yazıların esprilerin sabah sabah beni çok güldürdü kalemine sağlık hayatı bukadar güzel mizahi bir dille ele alman harika başarılar :)

öküz dedi ki...

Teşekkür ederim Şirineeeee:)

seyrü sefer dedi ki...

gülşah evlendiğinde sanırım 15 falandı biz disolarda gezerken bi duydukki anam gülşah enderle evlenmiş yook artık ayrılırlar dedikkk adam zammmparaaaaa uuuu yer kızı be dedikkk..maşallah o gün bugün oldu azimleee devamm...senden önce ben varım üüzlme sennnnnn ben napimm bennn :)

öküz dedi ki...

vuu .. tanıdık mı?
tüh! bilip yetişseydim torpil isterdim:)

devenin_bale_papucu dedi ki...

yazının asıl sahibi esas oğlan tebrikler yazınız çok güzel..ayrıca yardımcı oyuncu yorumcu arkadaşların yorumlarınıda tebessümle okudum elinize sağlık:))

MeL jones' dedi ki...

Bu güllüşahın kocasının uludagda otelı vardı, otel beceren dıye. Bızım kaldıgımız otelın tam karsısındaydı otelın ısmınden mıdır nedır annamadım,musterılerı camdan dısarı bakıp kurulanıyodu.Güllüşahı hiç sevmezdim.kocasına dair bunu bilirim.Bu kadar. sitop :)

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

Kızının(torun) kocası da Uludağ'da otel sahibi yahut işletmecisi sanırım. Öyle birşeyler kalmış aklımda(pek ilgilenmiştim haberle:P).

Tahmin edebiliyorum:) kız çocukarının şımarık Güllüşah'a gıcık olması pek bir muhtemel:)
De... severdim ben işte..

Paylaşımın içi çok teşekkürler MelJones...