3 Şubat 2009 Salı

KADINLARIN ANLAMADIĞI

Kadın milletinin anlamadığı şey şu: erkekin sex anlayışı, doğası gereği sizlerden farklıdır.
Aslında, olaya bizden beter bakan kadın da gödüm. Ama elbette istisnalar kaideyi bozmaz.

Biraz daha derinden inceleyelim.
Bir kadın beğendiği, güvendiği x herhangi biriyle sex yapmayı neden arzulamaz? Yahut arzular da..... sorun ne?

Ben sorunun yine yetiştirilme tarzlarından kaynaklandığını düşünüyorum. Tüm kadınların, "yollu, ırıspı, kaşar, hafif kadın" paranoyası var.

Haklılar mı? evet, tartışılabilir bu. haklı gerekçeleri olduğu muhakkak.

Ama keşke, içinden geldiği gibi yaşayıp, kendine olan inancıyla "kötü gözle bakılma" endişesi taşımayan, istikrarlı kadın tiplemeleri olsa diyor iç sesim.

Günümüz şartlarında artık pek çok erkek(bilmemneredeki dağ köyünde yaşamıyorsanız), "ne istediğini, ne olduğunu bilen ve bu konuda tereddüt etmeyen kadın" arayışında.

Ya duygular?
Tamam kabul.. bir kaç kez yaşadım, gayet iyi biliyorum. Aşık olduğun kadınla sevişmek gibisi yok. Bulutların üzerinde, çok ayrı bir tecrübe bu.

Ama aşık olmuyorsan, olamıyorsan?
Yaş olmuş 30.. overdoze testesteron'dan ölmek mi lazım ey kadın milleti? neden yargılıyorsunuz erkekçikleri ucuzsunuz, basitsiniz, bilmemnerenizin dikine gidiyorsunuz diye?

Bunu nasıl tarif edeyim ki size. Allah kimseyi abaza bırakmasın; neler gördüm ben:)
Düşünsenize 2 senedir eli kadın eline değmemiş memleketim delikanlıları var.
Yazıktır günahtır.. "Gidin beraber olun onlarla" demiyorum yanlış anlaşılmasın. Ama en azından "anlayın". Bu adamcıklar kötü değil. Hormonal bir şey bu. Nasıl bir kadına "annelik duygularını bastır" diyemezsen, bir erkeğe de hormonlarına sahip çık denmez. Bu, öyle bir şey değil. (kaldı ki, neden?)

Kadınlarda farklı mı bu durum?
Ben öyle olduğunu düşünmüyorum. Uğradığım nice tecavüzün ardından şunu net olarak söyleyebilirm ki, kadın milleti de en az bizler kadar hormon salgılıyor. Ama bin yıllardır iffet koruma derdinde oldukları için(buna da sebep olan malesef bizleriz), evrimin gereği, felaket bastırılmış biçimde gün yüzüne çıkartıyorlar bu hormonlarını.

Hak vermeli miyiz? Sanırım evet:(
AMA..
Nasıl, sizin hormonlarını bastırmanız bizim salaklıklarımızın bir neticesiyse,
pek çok hemcinsimin yaptığı, "seni seviyorum"larla kandırılıp yatağa atılmak, ve hemen akabinde kapı dışarı konmak" da, sizin bu "iki arada bir derede kalmanızın" bir neticesi bence.
Hep söylemişimdir.
Bir erkek 100lerce kişiyle sex yapabilir, ama tek bir kadına aşık olur(yahut olmalıdır).
Bir kadın ise, hayatı boyunca onlarca kişiye aşık olup, genelde 3-5 kişiyle yaşar cinselliğini.
Nice, evli yahut ilişkide olduğu halde sırf onun için önemli olan "ilgi eksikliği" yüzünden başkalarına gönlü kayan, akabinde onların yatağına giren kadın tanıdım. Bir erkek bunu yapmaz. Erkek, 'onun için önemli olan' cinselliğinde tatmin olmuyorsa, evet başkalarına gider. ama kalbine o insanları almaz. aldığı anda aldatmıştır eşini.
Kadının kalbini çalmak ne kadar kolay ise, erkeğin de soyunup peşinizden gelmesini sağlamak da bi o kadar basit bu dünyada. O yüzden.. kadının aldatması tensel, erkeğinki ise kalbinde olur diye düşünüyorum
off sıkıldım.. yazarım sonra tekrar.

4 yorum:

DERYA dedi ki...

Evet haklısın kız çocukları öyle yetiştiriliyor. Kadınlar için "İyi kız olma durumu" diye bir şey var..

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@Derya: (İç ses: Yihuuuu.. Eski yazılarım da okunuyormuş!!)

İyi de "iyi olma" ispat mı gerektirir allasen? İyi olmaya çalışmak ayrı(ki bunu ben de yapıyorum elbette); iyi olduğunu ispat etmeye çalışmak ayrı... Çok ezik, çok ..... ne bileyim tuhaf bir şey bu :S

Profil yazın harika bu arada... Ögzürce, gocunmadan yazabilmişsin pek çok şeyi.. Tebrik tebrik ederim...

Hadi yazmıştan saymıyorum bunu; yine yine paylaş fikirlerini lütfen ;)

DERYA dedi ki...

Şöyle diyivereyim ben o zaman
Bir kadın sevdiği adamdan bile esirgiyorsa, orada kötü gözle bakılma , iyi olma durumundan ziyade bir durum vardır ki,kimi kadın bunu kendisiyle bile paylaşmak istemez. İşte o nokta da devreye önsevme girer.(demek istediğini cümle alem anladı, neden direkt yazmazsın anlamam; bu da benim iç sesim) Buda erkeğe kalmış bir durumdur. Bu kadın beni sevmiyor diye yok yere yakınmayın.
Bence...

yazmasam delirirdim dedi ki...

Haklılık payın çok yüksek. Bir erkeğin evet bizim ökzülüğümüzden her şey bu halde demesini okumak (yıllar önceki yazında) pek hoşmuş.

Peki ya şu dağdan inmelerin varlığı? Hani şu ben istediğimle yatarım ama evlendiğim akpak olacak diyen sığların varoluş amacı? Nasıl yapalım be öküz?