3 Şubat 2009 Salı

Durum Muhasebesi ve Fuck-Buddy Kavramına Giriş

Kibar Feyzo'nun durum muhasebesi

eldekiler:
- 5 fuck-buddy(*güncel).
- 2 potansiyel sevgili.
- 2 dost
- 2 sanal dost
- 3-5 real arkadaş
- 2 kısmi sanal arkadaş, hatta dost.

elde olmayanlar:
- gençlik(30lu yaşların en başındayım artık)
- kafa dengi, eğlenceli lak lak arkdaşları
- sevgili
- sarılıp uyunabilecek x herhangi biri

fuck-buddy olayını hiç deşesim yok aslında. ama pek boşboğaz bir bünye söz konusu olduğu için hiç nazlanmadan yeri gelmişken dökeyim ortaya.(bugün anlatmasam yarın anlatacağım nasıl olsa)

Kibar Feyzo'nun ahlak anlayışı biraz tuhaf. Hormonları dindirmek için karşısına çıkan her güzelin kalbini çalmak yerine, *bilinçli fuck-buddylerle yola devam etmek ona daha mantıklı geliyor.
*yalansız, anlaşarak kazanılan fuck-buddy

hiç sorma blogum.. bu konu son zamanlarda pek kesat.
geçen sene ömründe ilk defa aşık olmuştu bu bünye. aşık olunca, mevcut fuck-body'lerini gözü görmemiş; çağırmalarını duymamış ve pek çoğunu kendine küstürmüştü.

Şimdi ne o aşık olduğu kadın var, ne bol keseden fuck buddyleri. (demek neymiş: kadın milleti ne ederse doğru edermiş. yedek tutmak, eldeki yedekleri küstürmemek lazımmış)

kalanlar ise, hani deyim yerindeyse sepetin en dibindekiler. (fiziksel anlamda söylemiyorum. 1 verecek, 40 gün peşlerinde koşturanlar burada sözünü ettiklerim)

Bu da ayrı bir konudur.. 1 "almak" için kaç laf etmeli, dil dökmeli? nereye kadar, ne denmeli?
hep zoruma gitmiştir. ısrar etmeyi karaktersizlik olarak gören bu bünye için çok ters birşey.
(sabaha kadar ters olsun. bu hormon milleti pek fena birşey. ne tükürülenler yalandı, ne tövbeler bozuldu) Laf etmekten kasıtım da, öyle "seni seviyorum"lar, "vallahi nikahı basacağım" lar değil; "ctesi gelsene, akşam gelsene, e ne zaman geleceksinler" den bahsediyorum.

Hayır.. her görüşmede tecavüze uğramasam, aynı günün akşamına evlerinde bilimum araç gereçle yaptıklarını bilmesem, "istemiyorlar" herhalde diyeceğim. ama yok! tek bir kadın tanıdım, 2. lafı ettirmeden gelen. gerisi pek fena süründürüyor.

Ama yapacak birşey yok arkadaşlar. fuck-buddy'le sex bu kadar oluyor. onlarınki de, hormonları ve duyguları arasında bir çelişki. vücut istiyor, iç-ses gitme diyor. overdoze hormon durumda yakalarsan, bingo!. yoksa, zor..

ama fuck-buddylerime sonsuz saygım, samimi sevgim ve ciddi bir gönül borcum var. zira kibar feyzo'nun pek çok durumda başını b.ka sokmamasını onlar sağlıyor. (bir ara ayrıca girerim bu gönül borcu olayına)

"bilen" kronik abaza arkadaşlarım sinir oluyor bu fuck-buddy yaşantıma; farkındayım:) ama nedenini, nasılını daha sonra anlatacağım... sabredin..

3 yorum:

eva dedi ki...

seni tanıyorum

öküz dedi ki...

tanıııı (-ki hiç sanmıyorum)
ayıp birşey yazmıyorum ki..

Adsız dedi ki...

lak lak ediceğin arkadaşın olabilir miyim?
benimde böle birisine ihtiyacım var.
söz. fuck buddy gözüyle bakmıcam sana :D