14 Şubat 2009 Cumartesi

Al Bundy Gördüm Kendimi


Bakın aklıma ne geldi..

Hani o, "ıyyy; kibar feyzo iğrençsin. aşksız sex mi olurmuş. ne kadar ucuzsun!" naraları atan hanım kızlarımız var ya.. bir de onları şöyle düşünün..

O bahsettiğim hanımların pek çoğu söz konusu sinema filmi, dizi zart zurt olunca "fırsat verilse"(x yönetmen "gel" dese) "sanat için sevişirim" ve irili ufaklı benzerlerini, gayet kolay söyleyebiliyorlar.

Ben kendimden biliyorum. Sanat için gayet de güzel sevişirim. Ama bu, benim mesleğime duyduğum saygıdan çok, hayvanlığım, hırslarım/egom yahut paraya ihtiycım sebebiyle olacaktır(-ki allah düşürmesin o ihtiyaç seviyesine. "düşsen dahi"si tartışılır bence). //hmm ... şu sevişir miydim olayını yeniden düşüneyim... aksi de mümkün..//

Hani aşksız sevişilmezdi? Çok sığdı kiberfeyzo?

İş para için yapılır. Yahut doktor, öğretmen, bilim insanı falansanız "idealist yaklaşım" da söz konusu olabilir.

Ya sinema için?.... hiç sanmıyorum. (sananlara da lafım: bünyenizi daha acımasız sorgulayın. seyreyleyin altlardan neler çıkacak)

"O bir rol"... ne için, kim için? ortalama bir erkek için, sebebinin, nasılının pek bir önemi olmaz diye tahmn ediyorum. "ama sevgilim, o bir roldü"..

So what!!!? fiziksel yaşanan önemlidir erkek dünyasında.

Bakın işte "gözlerinizi kapatıp, gayet de güzel aşksız seviştiniz".. belki, hırslarınız/egonuz için... belki para için.. belki meslek ahlakınız için(!!)... adına her ne derseniz..

hatta gün geçmiyor ki, gazetelerde "rolüne fazla kaptırıp, bayaa bayaa seviştiler" haberi okumayalım.. hangi aktör/aktirist söyleyebilir ki, "yok hayır, o, buz gibi/sıfır elektirikli/sadece rol öpücüğüydü" diye?

Aşksız sevişilmez lafı tam bir palavra!

Sadece ama sadece, "istemediğin insanla" sevişilmez. Aşk yüzünden istemeyebilirsin; buna saygı duyarım (ki ben de yaşadım bu sebeple istememe olayını).

Ama ne bizleri, ötesinde, ne de kendinizi kandırmayın.
Zira.... ne o suçladığınız erkekler, düşündüğünüz kadar ard niyetli(istisnalar kadieyi BOZMAZ. ve bu istsnalar her iki taraf için de, benzer oranlarda söz konusudur muhtemelen).. ne de sizler, yarattığınız pembe tablo kadar masumsunuz. (istisnalar yine kaideyi bozmaz)

Kibarfeyzo, "istediği/arzuladığı" bir fuck-buddyle sevişince "ıyy ahlaksız herif" oluyor; ama aktrist "istemediği/arzulamadığı" biriyle aşksız sevişince "sanat" oluyor... iş oluyor... enteresan......

(not: yanlış anlaşılmasın.. sanat için, elbette kaliteli her şey yapılır/yapılmalıdır da. bir aşk filminde sevişme olmayacak da, ne olacak.. burada eleştirdiğim o değil. sadece, neyin ne olduğunu, suçladığımız insanları yahut kendimizi biraz daha acımasızca sorgulayalım. ve yaşadıklarımızın adını net koyabilelim.) //iç ses: offf.. bendeki de kuyruk yarasıymış.. kim eleştirdi "sen sığsın" diye hatırlamıyorum. ama belli ki, biri ağır birşey söylemiş.. bünye de, "ben sığ değilim'i ispat peşinde//

"Kaç tane kadın, önüne elleri kolları gözleri bağlı brad pitt konsa, ve tüm kaygılarını(yakalanma gibi) sıfırlayacak şartlar oluşturulsa, 40 porno film çevirmez adamla" olayına hiç girmeyeceğim.

Biz erkek milleti yaparız.. klodya şifır'a da gerek yok. ortalama bir holywood aktristi olabilir. 40 değil.. 40.000 film çeviririz şartlar uygunsa. ama en azından dürüstüz.. (yahut dürüstüz demeyelim.. pazarlama hususunda sizden daha az becerikliyiz).

Hele hele, yine Pucca'nın deyimiyle "normalde sümüklerini atmayacakları zengin adamlarla evlenip, 14 şubat'ta aşk!! aşk!! aşk!! aşk!! naraları atan.. ay çok mutluyuz.. gerçek aşk bu!!!" yapan hanım kızlarımıza hiiiiiç değinmiyorum...

Playboy dergisinin sahibi var biliyorsunuz(unuttum ismini).
Adamın malikanesinde 7/24 300 çıplak fink atıyor(hem de ne çıplak:P)
Onlar kadın değil mi?

Fahişelik dünyanın en eski mesleklerinden.. sizce sadece çaresizlikten mi yapılıyor? (is-tis-na-lar kaideyi bozmaaaaz)

Hani?????

Kabul edin... Hepimiz insanız.. +'sıyla... -'siyle..

5 yorum:

Adsız dedi ki...

=))))) işte buna gülerim...
bu yazı ki blogta okuduğum en doğru,en biçimli en amaca hizmet eden(anlaşılabilirlik adına) yazı iken bir tek yorum bile yokmu?
öküz warya ciddiyim tırsıtmışsın milleti bu yazıyla.bi çok insanın içinden geçtiğine eminim(war öle bloglarda 3 satır okuyup laf sokmak için deli gibi heweslenenler)
-dur şuna bişey yazayımda apışsın kalsın
-ama ne yaziimki be adam sağlı sollu sokmuş daha neyine sokiim ben bunun
-allahta cezanı wersin hikmet senden bi bok olmaz,kapat sayfayı kapat diğer posta geç,a.q. yaa...
(tamamen monologtur =)

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

:) teşekkür ederimss

lady dedi ki...

merak ettim;
"Sadece ama sadece, "istemediğin insanla" sevişilmez (bu kısmı anladım :p ) Aşk yüzünden istemeyebilirsin; buna saygı duyarım (bunu diyorum)."

ne demek istedin?

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

Aşık olduğun biri varsa, "bünyen 2.bir kadını, her ne kadar albenili/pamela anderson kıvamında olursa olsun istemeyebilir/kaldırmayaBİLİR".. demek istedim. kötü birşey değil..

lady dedi ki...

doğru, ama bunu söylemeye bile gerek yok belki.. aşıksan, aşık olduğun insan hariç birinin sana bakması bile anlamsızlaşır..

kötü birşey değil :p