24 Temmuz 2015 Cuma

İnce Soru: Tek Eşlilik

Soru şu:
Geçmişinde 'evli biriyle' ilişki tecrübe etmiş birinin, geleceğinde tek eşli olma ihtimali var mıdır?

Konu evli biriyle sex yapan tü-kaka insan değil; mutlak tek eşlilik.. (-ki hep derim; bekar ve yetişkin(30+) insanlar söz konusuysa şayet, evli insanlarla es kaza seks yapanlardan değil, onların karılarına / kocalarına karşı vicdan azabı duymayandan korkacaksın asıl)

Zor soru, öyle değil mi?

23 Temmuz 2015 Perşembe

İnovatif Öküz

Biz sapıtıkların, tüm gün efendi-uslu şirinler halinde ortalıkta dolanmasını sağlayacak bir makine yapsalar ya mesela..

Süt sağma makinesi gibi(töööbe).. Her sabah yataktan kalkar kalkmaz bizi hoop içine alsa (öyle değil hayvan! jetgillerdeki adam boyutlu makineler gibi düşün. otomatik açılan cam kapısı falan olsun mesela).. Biz daha uyku mağmurluğuyla yüzümüzü gözümüzü ovuştururken, hüüüp içimizdeki 'kötü ruhlar(!)' aksa gitse aşağıdaki delikten...

Oooh... Cillop gibi tertemiz başlasak güne... Şöyle akıllı uslu, insan gibi... Anlayışlı, romantik, sabırlı falan..

O, bir tam gün idare eder hem bak...
Sabah erken olursa bu süt sağımı(allah belanı vermesin öküz!), akşama iş düştüğünde yarı yolda da bırakmaz...

Hı, miss gibi olmaz mı?

Böyle projelerle gelin bana :S


21 Temmuz 2015 Salı

Modern Kadin

Sevgili Banu, önceki yazımda 'modern kadın kimdir?' diye sormuş..

Bir çırpıda açıklayayım.
Uyarı: geri kafalı, sığ öküz yorumları içerir; modernite budalaları okuyup boş yere canlarını sıkmasın.

- Instagram hesabı, rakı bardakları ve yüksek volümlü kahkahalarla dolu olan..  (kendi yaptığı zeytinyağlının değil, Lacivert restorandaki havalı ordövr tabağının fotoğrafını paylaşan mesela)..

- Sökülen düğmesi için gömleğini terziye getirmesine karşın; stil yaratma mevzuna takılı kalmış, rakip 'ucuzlarla' içten içe ve sinsice sidik yarıştıran.. (en çok da, 3 dakika önce 'vay or.. bluzun içine sütyen giymemiş' dediği kadınla yüzyüze karşılaştığında 'ay canım çok şık olmuşsuuun' ların havada uçuşmasına gülerim)

- Ömrü hayatında 2 hasta bakmamasına, eliyle çiş-kusmuk temizlememesine karşın (evet hayatta öyle şeylerde var concon dostum; sen farkında değilsin, ama birileri yapıyor o işleri), hangi meyhanede ne yenir, hangi şarap hangi peynirle lüpletilir, hangi rakının mezesi ne olmalıdır çatır çatır sıralayabilen..

- Çok degil; şundan 2 nesil önce, sırtında 50 kiloluk küfeyle dağ tepe aşan, akşam da evinde çocuk-yemek girişip 'of' dahi demeyen bir babanneye(köklere) sahip olmasına karşın, plazasında "çalışıyor" görünüp (ama hakkını vermek lazım; kurumsal o'lar bu mevzuda gerçekten cok başarılıdır. bilmesen ciğerlerini, hakikaten süper katma değerli işler yaratılıyor sanırsın) dünyaların yükü omuzlarındaymışçasına öffleyen püfffleyen.. (keyword: katma değer.. yoksa, kullanmamasına karşın sabah akşam aynı tüfeği temizleyen askerleri de bir şekilde 'çalıştırıyorlar'.. bknz: askeri boş bırakırsan ya tüfeğiyle ya bir tarafıyla oynar gerçeği.)

Bankacılık, sigortacılık, halkla ilişkiler ve reklam sektörlerinde(yani sözel yahut tm zamazingolarında) yoğunlukları fazladır.

- Ailesi / kökleriyle çok ciddi kültür/hayat tarzı farklılıkları olan. (önemli ayrıntı: büyük dedesi ingiltere konsolosu yahut cerrahpaşa'nın başhekimi olan kadın değil bu yazının konusu; yahut yahut çapa'da acil nöbeti tutan uzman doktor... sen üzerine alınma)

- Hayatının bir şekilde köşesinde berisinde 'aldatma' yahut 'başka erkek' kalıplarını tutan(tutabilen)..

- Kazandığı 3 kuruş parayı şık restoranlar, kuaför ve kıyafet taksitlerine ayırıp, çalışıyormuş / kazanıyormuş / üretiyormuş masturbasyonu yapan(hayat ve sorumluluklar, ev kirası ödemenin çok ötesinde bir şeydir.. -ki tek sorumlulukları olan faturaların son ödeme günlerini dahi kaçırırlar sıklıkla).. Tek kuruş biriktir(e)meyen('tasarrufun ne olduğunu' bilmeyen hatta); ne işinde ne evinde, ne ailesinde yarım gram "değer" üret(e)meyen.. (bknz: kadın var yoktan var eden / ömür katan, kadın var varı yok eden / ömür çürüten --- aynı şeyler erkek için de geçerli tabi, hemen bikbiklemeyin..)

- Yemeksepeti'ni telefon aplikasyonlarında ilk sayfada tutan.

- Erkeklerle daha iyi anlaşan (kadınların hepsi dedikoducu, fesat, kompleksli çünkü /bknz:ayna/)

- Taksim gecelerinde girmediği club, bar, gece klübü, meyhane kalmamış.. Gittiği bu tip mekanlarda mutlaka tanıdıkları olan..

- Anası kuzusu duysa 40 kez intihar edecek potansiyelde saçmalıklar yaşamasına karşın, hatalarından ders çıkartmak yerine, her ama her seferinde 'canım saolsun' kısa yoluna yönelen..

- Tanıştığı adamla aynı gün yahut hemen akabinde sevişebilen.. (ben öküzüm biliyorsunuz; ben dahi 'doğru kadın' için çok uzun süre bekleyebilirim.. kendime not: dur bunu da yazayım bir vakit)

aman neyse işte.... 'Modern kadına sokayım' afedersiniz.. (-ki öyle oluyor zaten sıklıkla)

Moden kadınlar, evlensin yahut evlenmesin, er ya da geç kedi sahibi oluyor; modern kadınlardan sıyrılıp akıllı uslu/efendi hanım arayışındaki erkeklerinse bıyıkları beyazlıyor :S

Bknz: New Generation.. Bknz: Melabaa!


17 Temmuz 2015 Cuma

Yanıldın Amca & Ice MC

Vaktiyle, yaşım ilerledikçe biradan rakıya, heavy metalden jazz müziğe evrileceğimi söylemişti amcam.

Yanıldı..

Ahanda Zeki Müren'ci oldum çıktım..

Türk sanat müzüğü forever!

Bak bir de şöyle bir şey var, onu da paylaşayım; 13-15 yaş dönemimde peşi sıra onlarca kez dinler, radyoda çalsa da kasede çeksem diye sabırsızlanır, yeni yetme ingilizcemle eşlik edeceğim diye yırtınırdım.. cip cip cip cip, sinema... cip cip cip cip, muuvi..



rakı mı? ieehh... senede 2-3 kez; overdose sohbet ve mezeler eşliğinde.. sıkıcıyım ben; su içerim.. hemen hiç aram yok artık; alkollü gruptan illa bir tercih yapmam gerekiyorsa da, duble viski derim... tek buz ;)

16 Temmuz 2015 Perşembe

Etek Boyu Mevzu & Saçmalamalar

Yok yok, onu yazmayacağım; benim asıl takıldığım nokta, başka..

Ben gibi ara tonları olmayanlar için anlaması hakikaten zor; kadınlar güzel görünmek istediklerinde kısa, daha güzel görünmek istediklerinde uzun etek giyiyor..

:S  

Niye ki?

----------------

Ve ben, tekrar tekrar daha kaç kez yaşayacağım şu aynı senaryoyu?
"Abi naaptın.. niye bozdun kızı?... gülümeyip selam verdi / duracaktı; höt diye geçtin yanından; kaldı beride aptal aptal!"... 

Kız?

Ne kızı, hangi kız? Kim, nerede? Niye vakitli uyarmıyorsun la!

Bir değil, iki değil, beş değil..
Hayır, her gün 3er 5er talep gelse gam yemeyeceğim; senede 2 kişi gelir, onları da ben farketmem mınanke :S

Aslına bakarsan, 'hani radarların iyiydi senin/güzeli kaçırmazdın?' derdim aynı soru  3-5 sene önce yöneltilseydi; lakin mevzu öyle değil(miş).. Hiç değilmiş hem de.. Biz bizdekini radar zannediyoruz ya hani; hah işte.. 'vah yavrucum.. hı hıı.. radarların var sen.. çapkınsın sen; hey yavrum be.. hı hı, evet yavrucum! oy oy, yerim ben seni!' diye bir taraflarıyla gülüp dalga geçiyormuş hanımlar, haberiniz olsun..

Evet, farkettiğiniz üzere hangi daldan dala atlarsam atlayayım; konu dönüp dolaşıp aynı yere geliyor:

Korkuyorum aga ben bu modern kadınlardan :S

9 Temmuz 2015 Perşembe

Kral Öküz

Olum, hormonlar sakinledikten sonra(düzenli ve yeterince ejekülasyonun ertesinde) çok kral bir adam oluyorum lan ben.. Böyle romantik, extra anlayışlı, mülayim, olgun, düzgün falan..

Ama periyodları iyi tutturmak gerekiyor bak; yeri geldi mi, 1 gün dahi arayı açmamalı.. Kalp/tansiyon ilacı alır gibi yani; saati saatine aksatmamak lazım bu hormon hayvanatlarını beslemeyi; yoksa sapıtıyorlar (bknz: içimdeki kurtadam)..

Not: Bir de şöyle bir gerçek var tabi. Bu dediğim, yalnızca official ve mutlu doyumlar veya ayşe-fatma kardeşler(?) için geçerli.

7 Temmuz 2015 Salı

Moda İkonu Çocuklar

Şu, parmak kadar çocuklarını moda ikonları gibi giydirip, poz poz fotoğraflarıyla instagramda sergileyenlerin kafasına sert bir cisimle vurmak istiyorum.

Kendiniz o kibir, gösteriş, ilgi arsızlığı dolu bok çukurunun dibinde debeleniyorsunuz, bari tertemiz çocuklarınızı alet etmeyin..

Bir çocuğa en çok, anne yahut anneannesinin el örgüsü hırka yakışır, onu bilir onu söylerim ben.. Erkeğe mavi, kıza piembe..

Hep diyorum ya; herkes tezgahını dolu göstermek zorunda şu hayatta.. Kimi bilgisini, kültürünü, mesleğini, duruşunu koyar o tezgaha.. Kimi güzelliğini, Chanel ceketini, Louboutin ayakkabısını... ( bknz: siz hiç dekoltesini abartan doktor gördünüz mü? bknz: bill gates'in çocukları )

Öküz'ün instagram'dan soğuması bir şey değil; o pahalı kıyafetler içindeki ucuz insanlar, melekleri de kirletiyor; asıl zoruma giden o..


6 Temmuz 2015 Pazartesi

Rock The Night!

Sene vermeyeyim; ilkokul 2nci sınıfa giderken, yatağımın baş ucundaki duvarda bu adamların posteri vardı..

Yazmıştım vaktiyle; Europe kasedi isteğimi 'metalci mi olucan la başımıza!' diyerek reddetmişti anne; yerine Samantha Fox kasedi almıştı amorti niyetine; -ki bak neye niyet kime kısmet; meme merakı o yıllardan kalma belki de :S (gençler bilmez; bknz: samantha fox)

Dinleyin, siz de sevin anam..

4 Temmuz 2015 Cumartesi

Disko Kralı Öküz

Hayır, anlamadığım; ben gibi bir safkan odundan / kalastan (bknz: bu link) nasıl oldu da böylesi bir disko kralı çıktı, hakikaten dimağım duru(lu)yor..

Kemer'deydim geçtiğimiz haftalarda üzerinize afiyet; 5 gece, ortalama 4 saat/gece desen = 20 saat non-stop dans ettim.... Otelin diskosunu ayrı talan ettim; Kemer merkezdekileri ayrı.. Ne Inferno'su kaldı, ne Aura'sı.. Her gece sabah 5'lerde döndüm otele; beraber gittiğim arkadaşlar yalvarır oldu 'yeter laaaa, dönelim artık, uykumuz geldi' diye :S

En son direk dansı yapıyordum ki, varın gerisini siz hesap edin..



Yok yahu 'rus faktörü' de değil; biliyorsunuz Öküz'ü, kendine hayrı yok; nereye rus peşinde koşacak..  ( Ha son gün, overdose alkolün etkisiyle diskonun en iri ecnebi abilerinin locasından cillop gibi rusu kaldırmaya çalıştım, kabul.. Ama konsept tamamen eğlenceydi valla; biliyorsunuz beni, bir halt etsem söylerim )

Skor sormayın yani boşuna.. Efendi uslu tatil yaptık işte.. Akşamları içimden disko kralı çıktı; hepsi o.. Aşıyor beni o yılışık, seviyesiz ve aç rekabet ortamı.. Hiç manası yok yani; aç değiliz, açıkta değiliz çok şükür (iç ses: hadi len... 'beceremiyorum' demiyor da...)..



Ha bir de, kahrolsun yumurtalı pideler!