27 Şubat 2015 Cuma

Aha Ben

Aramayin arkadasim beni!
Ne o öyle bikbikbik gari gibi..


26 Şubat 2015 Perşembe

Saçmalıyorum

20'li yaşlarımdaki o umut dolu halimi özler oldum.. Beklentisi büyük insanlar için büyük yıkım bir Steve Jobs olmadığını farketmek.

Düşünüyorum..

Keyifsiz/depresif vakitlerimde daha verimsiz çalışıyorum, evet; üniversite sınavlarına hazırlanışım gibi, notlar bana bakıyor, ben notlara.. Mutsuz oldukça verimsizleşiyor, verimsizleştikçe mutsuz oluyorum... Ne b.k dolu bir çukur!..

Telefon bekliyorsun, evini-arabanı almayı bekliyorsun, doğru kişiyi bekliyorsun, terfi bekliyorsun..... Bekliyorsun... öylece bekliyorsun... Ömür bir şeyleri bekleyerek geçiyor; hele ben gibi yaşamayı bilmeyenler için.

Teoride çözüm basit.. İp gibi ince bir kader; sola düşersen cennet, sağa düşersen cehennem.. -Ki öyle de oluyor bazen; her şey sen farkına dahi varmadan tıkır tıkır yoluna giriveriyor..

Şaşırtıcı..

Doğru bildiklerin, savunduğun değerler, hayattan beklentin, içinde altın kuru keyfin yerinde hissettiğin cam fanusun..

30'undan sonra tanıyor insan kendini, potansiyelini.. Aslolan şu; o fotoğrafla gurur duyuyor musun, duymuyor musun? Hani 'fucked up' derler; bok mu etmişsin o potansiyeli, yoksa sadece hayat mı bunu yapan?

Denedin, biliyorum... Vazgeçme Öküz, yine dene......

18 Şubat 2015 Çarşamba

Mahmut Tuncer Rap

Dinleyin şunu ;)

10 Şubat 2015 Salı

Sen 2.sin

Keşke herkes öküz olsa diyor bazen iç sesim.. Aklından ne geçiyorsa, iyisiyle kötüsüyle, bedeli ne olursa olsun paylaşsa..

O yüzdendir belki 'sen 2ncisin' ci kadınlara tahammülsüzlüğüm..

Geçen gün onu tartıştık bir arkadaşla..

'Ersan(adımı biliyorsunuzdur; yazmıştım blogda) ne kadar hazmedebileceksin ki?', 'kime ne faydası var ki?', 'bilmemen daha doğru değil mi?', 'ya gerçekten önemli bir şey değilse', 'ya hakikaten o kadarsa' vs.... ('ya hakikaten o kadarsa?' mevzu çok ayrı bir şey.. onu ayrıca yazarım illa isterseniz)

Anlamıyorum sizleri; anlamıyor ve saygı da duymuyorum.. Kafanızı kumun altına gömerek kimi, neyi kandırıyorsunuz?

Ucuz bir örnek olacak ama; farzedin 20 yaşında, anadolunun bağrından kopmuş bir genç adam.. Sevgilisinin kati şartta bakire olmasını istiyor.. Kendinizle kıyaslamayın; öyle görmüş, öğrenmiş vs (who cares?).. Ona, 'mahmut.. çocukken tecavüze uğramıştım, o yüzden bakire değilim' demenin anlamı ne? Ok... devam edecek belki ilişkiniz.. Lakin çocuğun tek derdi 'zar yırtılması değil ki; özgüvensiz kadın arıyor belki'.. Zardan yırttın, diğerinden nasıl yırtacaksın? Hemen çıkmayacak semptomlar; ama evliliğinin 5. senesinde illa başlayacak ölümcül kavgalarınız... Ne değişecek? ('ölürken başında o adam bekleyecek... nasıl helalleşeceksin?' gibi dramatik kısımlara hiç girmiyorum bak)

Daha kötüsü var.. X zaman sonra, bir şekilde dağlardan taşlardan eşinin kulağına gelecek bazı şeyler. 'Giz'lerine şahit bir martı gelecek adamın bacağına mıçacak mesela... Olacak bu, güven bana... Dolanıyor bir şekilde ayaklara; istediğin kadar sakla... Adam rüyasında görüyor(malum oluyor), yine öğreniyor... Seyreyle sonra şenliği...

Yahu bırak... Adam/kadın seni tüm günahlarınla/sevaplarınla alıyorsa alsın... De 'evli bir adamla birlikte oldum senelerce'... 'çocuk aldırdım'... 'anal queen'dim vaktiyle'... 'Seninle birlikteyken, hani şu küs olduğumuz gün ali'yle öpüştüm.. pişmanım'... 'geen hafta sensiz gittiğim night clubta ouu ne danslar ne danslar'... 'bugün veli'yle yemek yedik; ama valla çok ısrar etti kaçamadım' vs... De yahu....

Kadın seni 'arada nefsine yenilip ucuz çapkınlıklar yapabiliyor' diye tanısın; o şekilde devam edecekse etsin... Aldatmadım deme.. Bilsin ahlaki duruşunu... O şekilde seni sahiplenebiliyorsa sahiplensin..

Sana baktığında 'ardını görsün' eşin.... Tanısın seni tüm günahların, güçsüzlüklerin, pişmanlıkların, hatalarınla..

40 Senelik evli çift.. Kadın diyor ki' kocam bir tanedir asla aldatmaz'... Adamın 2 farklı sitede garsoniyeri, kuma üstüne kumaları var... Yahu niye abi; olay nedir?

Yahut bir ömür 'benim çocuğum' diye seviyor adam oğlunu... Meğer .... Bakma öyle suratıma düşündüğünden çok daha yaygın bu tip senaryolar gerçek hayatta... 

('ne farkeder?' deme; bırak bunu o söylesin... inan bana, belki hiç bir şey fark etmeyecek.. yahut edecekse de, etsin... günahından kıymetli değil.. en en kötü ihtimalle 5 sene sonra küfür kafir ayrılacağınıza, şimdi adam gibi ayrılırsınız)

Savunduğum falan yok; ama ne bileyim, baktın adam vazgeçmiyor... 'Nasıl olsa ruhu duymuyor nihohahaa!!' diye 2 garsoniyer tutmak yerine, yanızca yurt dışı iş seyahatlerinde 'sapıtsa' mesela adam; ve kadın da az çok bilincinde olsa durumun... Daha mı ucuzlaşır ilişki?

Yani gözünü kulağını kapatmak yerine, kötü de olsa bilincinde olsa..

"Aynada kendilerine dahi itiraf edemedikleri gerçekler... "

Bak, durup dururken paylaşmamanı 'bir derece' anlarım... Cesaret edemezsin; kaybedebileceklerin ürkütür vs... Ama sorulunca kıvırmak?...

Yuvarlak cevap ver illa yemiyorsa, ama yalan söyleme diyor iç sesim... Sana son kez sorduğunda da devam ettiriyorsan hatta yalanını... Öküzden uzak ol da, kime yakın olursan ol arkadaş.....

Ataşeşehir'in 1+1 dairelerinde 2 farklı garsoniyerin varsa yani, kadın en kötü ihtimalle 'bilemiyorum. aldatmış olabilir; çapkındır çünkü' desin en en en azından (ki bu dahi benim midemi bulandırır şahsen)..

İlişki zkicilerin kralı 'Şüphe' dir....

Yazmıştım vaktiyle, şüphe en çirkin gerçeklerden daha zehirlidir... Şu suiskastçilerinin kullandığı sinsi zehirler var ya; aynen onlar gibi... Vallahi bak; tek bir zibidi zehir damlası dahi girdimi bünyeye, yavaş yavaş tüketir her şeyi; çürütür, yok eder.. Ta ki içerisi tarumar oluncaya dek...

Yapma bunu ilişkine..

Geçmişini yahut onunlayken tattığın günahları/hataları sindiremeyecek adamla/kadınla beraber olma... Bakma o bacaana mıçtığım 'evli dahi olsalar, insanların ÖZELİ olmalı' bikbikcilerine... Birbirinizden gizliniz saklınız, ÖZELİNİZ olmasın.. Olmasın sırlarınız, ne gerek var bunu bilmesineleriniz, beyaz yalanlarınız, hiç bir manası yok zaten.. bilmese daha iyileriniz.....

En büyük yalanınız 'niye geç kaldın = vapuru kaçırdım' olsun... Söyleme yalan; bulaştırma ilişkine şüphe zehirini.....

Biri söyledi geçenlerde 'bazı şeyleri hiç sormamak/kurcalamamak gerekir evlat; ilişkiyi kurtarmak için de beyaz yalanlar çok doğaldır.. söyleyene değil, söyletene kızmak gerekir asıl' vs diye.. Çok özür diliyorum; hasziktir oradan zibidi.. Sen sorma karına.. Bir ömür sok kafanı toprağa, kandır kendini.... Dingo herif!

Daha da diyeceğim şu 'vallahi sen 2.sin' kadınlarına bir şeyler de.. Gerisi hep küfür kafir.. Pastam/çayım da geldi şimdi; bozmayayım ağzımın tadını..

Not: olanı sorulunca söylemek yerine, yeter ki şüphe oluşmasın ve/veya 'muhtemelen eşim bunu bilmek ister' diye, daha sorulmadan pat pat söyleyen/paylaşan kadınlar da varmışş... öyle diyorlar... ben tanımadım henüz; ansiklopedik bilgi...

Özetle: 2. olup onursuz yaşamaktansa, 72. olduğumdan emin olup alnım ak yaşamaya razıyım ben... (iç ses: gel şunu 12 yapalım, anlaşalım; uzat hadi elini :S)

Rica: girmeyin 'kültür meselesi.. baskılanmış hayatlar.. memleketimde kadın' bikbiklerine.. Hacıcavcav köyündeki emekli muhtar yazmıyor bu satırları; 'yalan söylemekten' bahsediyorum ben, kıvırmayın, kendinizi kandırmayın..

Empati: aldatsam ne yaparım diye düşünüyorum... penetrasyon harici şüpheleri, 'bilmek isteyeceğini düşündüklerimi' lak diye söylerim -ki yazımın asıl konusu da bu zaten (sormasına gerek kalmaz)... Ama penetrasyon yani full aksiyon bir mevzuysa şayet, çok ciddi ilişki / evlilik senaryosunda itiraf edemem sanıyorum.. Muhakkak günlük rutinimi etkiler o suçluluk duygusu; 40 yerden açık verir ve haftasına kalmaz yakalanırım.. İlk sorulduğunda muhakkak yüzüm kızarır, kem küm ederim; reddeder, ama neticede mutlaka soru işaretleri bırakırım kafalarda... Son kez sorulduğunda ise, susar yahut özür dilerim sanıyorum.. (belki de 'bekara karı boşamak hakikaten kolaydır'; o da mümkün)

[Yazıp da yayınlamadıklarımdan]

8 Şubat 2015 Pazar

Çaktırmayan Adamın Dramı

Ben gibi 'aklından geçen her ama her şeyi lönk diye söyleyiveren' öküzlerin anlayacağı şey değil aslında; ama böyle de bir şey var bak.. Çaktırmayan adam..

4 Şubat 2015 Çarşamba

Eğlencelik Oyuncaklar 5 (+18)

Bir bilmecem var çokcuklar... Haydi sor sor.... Ön sıcaklar gibi denebilir..... Acaba nedir nedir? 'Cokcok' denince akla.... Tamam şimd buldum... Hemen - onun - adı - gelir....

Paylaştığım hiç bir bilmeceyi çözemeyerek rekora koşuyorsun sevgili okur.. Hayal kırıklığına uğratma beni lütfen; yaratıcılığı böylesi kısıtlı, asksüel lemingslerden değilsindir eminim.. 

Bunu artık bilirsin diye umuyorum(bir zahmet!); en bastini seçtim senin için....


3 Şubat 2015 Salı

Neden Şaşırıyorsun?

Neyini anlamıyorsunuz, ben de onu anlamıyorum..

Adam sokakta kavga ediyorsa, gün gelecek size de kalkacak o el; neden şaşırıyorsun? (evet, 'erkegim!! ayım benim!! yanında çok güvende hissediyorum kendimi' nin, böyle de bir yan etkisi var malesef)

Trafike camı açıp,  dövecek gibi avaz avaz bağırıyorsa yandaki aracın şöförüne, gün gelecek itin bir taraflarına giri giri vereceksin sen de; neden şaşırıyorsun?

Sabırsızsa trafikte, makasın bini bir paraysa mesela, yahut hızlı kullanıyorsa aracını, gün gelecek sana da tahammülsüz olacak.. Hatta dua et tek sıkıntın bu olsun; ötesini yatakta gör; söyletme bana şimdi detayları... Trafikteki tepkilere bakıp penis boyu, erken boşalma vs şıp diye çözersin bakmasını bilirsen; neden şaşırıyorsun?



Sigara-alkol gırla gidiyorsa mesela, gün gelecek soft narkotikler de deneyecek; neden şaşırıyorsun? Yahut yine ötesi; haftada bir soft-narkotikler kullanmasına rağmen kabul ettiğin adam gün gelip kokain aldığında mesela; neden şaşırıyorsun?

Şekilci aşk oyunlarını, hollywood romantizmini buram buram yaşıyorsa mesela; gün gelecek, aşkı bittiğinde 'ben gidiyorum; aşık olmak istiyorum' diyecek (-ki aslında, 'hali hazırda aşık olduğum 20 yaşındaki sekreterime gidiyorum' demeye çalışıyor; ama nafaka mevzundaki çekinceleri sebebiyle açık vermiyor; anla, kıvrandırma adamı)... Demeyecek mi; neden şaşırıyorsun?  he he evet; seninki farklı, demez, he anam.. 

Eğlencesi için seçmişsen yahut adamı.. Nesini seviyordun diye sorulduğunda 'çok eğlenirdik biz' dediysen önce; gün gelecek sıkılacak.... Hayat hep laylaylom değil; şaşırma 'gidiyorum ben' dediğinde.. Yok çocuğumuz olmuştu yeni, yok seviyorduk birbirimizi falan.. Ohooo... Büyü biraz...

Ahlaksız bulduğun bir şeyler yaşamışsa geçmişinde; ve daha önemli / belirleyici olanı, pişman da değilse bu yaşadıklarından... E ne sanıyorsun düdük makarnası; seni tanıdıktan sonra, yahut sırf sen varsın diye değişecek mi adam? Kandırma kendini... Gün gelecek yine yapacak.. 'Yine yapacak', neden şaşırıyorsun?