16 Haziran 2014 Pazartesi

Öküz'ün Nü Denemeleri [5] (+18)

Amatör şartlarda, hesapsız/plansız/tripodsuz, flash yerine ikea gece lambası kullanarak yaptığım çok eski bir çekim..




Öküz'ün Nü Macerası, Bölüm 4: 
http://okuzunondegideni.blogspot.com.tr/2011/10/okuzun-nu-denemeleri-4-18.html

Öküz'ün Nü Macerası, Bölüm 3: 
http://okuzunondegideni.blogspot.com/2011/07/okuzun-nu-maceras-3-18.html
Öküz'ün Nü Macerası, Bölüm 1,5:
http://okuzunondegideni.blogspot.com/2010/05/okuzun-nu-maceras-bolum-15.html
Öküz'ün Nü Macerası, Bölüm 1:
http://okuzunondegideni.blogspot.com/2010/01/okuzun-nu-maceras-bolum-1.html

Müüüü: http://okuzunondegideni.blogspot.com/2011/03/muuuuu.html

13 Haziran 2014 Cuma

Aha Ben!



Hani vardır ya,
- ta taaa!! :)) ....  hayatım nasıl olmuş saçım?
- pok gibi.. eskisi kesinlikle daha iyiydi :S 
- odun herif!! soranda kabahat zaten!!

Hah.. O benim işte!..
40 kez sor, 40ında da aynı şeyi söyler benim kafa; anlamaz çünkü 'yahu boşver.. mutlu olsun/iyi hissetsin' bakışını..

Yapıcı olmak, taş üstüne taş koymak, realiteler/gerçek hayat, 'yahu kimi kandırıyoruz? amaç ne/olay ne?' bakışı.... Matematik kafası deniyor benzer duruşa da, sırf benim gibi dingillerin uydurması muhtemelen..

Örnek dialoglar böyle uzaaaaar, gider tabi..

- kilo mu aldın sen?
- off öküz.. aldıysam dahi söyleme; ben de görüyorum elbet!

- öküzcüm masaya/sofraya mum mu koysan? 
- ne gerek var yau.. yarın öbür gün elektirikler kesilir falan; o vakit kullanırız..

- sevgililer gününde şöyle lüküs bir yerde yemeğe götürürsün beni, değil mi öküzcüm?
- oolum bak git! sevmediğim şeyler....

- beni seviyor musun öküüüüüz? (305nci tekrar) 
- bzzzzt.. bzzzztttt! (yandı devreler)

- özledim tenini...
- pompa diyorsuun? :) 
(şu pompa lafını 30umdan sonra kelime dağarcığıma sokmayı başaran Pucca'ya teşekkürlerimi sunuyorum.. çok eğlenceli!)

Pieeeh!!...
Kıymetim 400 sene sonra anlaşılacak benim!

40 Sene öncesinin ilişkilerinde parmakla gösterilir, 4000 sene önce kral olurmuşum belki; lakin anlaşılan o ki, kendi ömrü hayatımda modern kadının dilini, üslubunu, beklentilerini, hayalindeki erkek olmayı hiç ama hiç öğrenemeyeceğim be blog :/

Nasıl olcek?

Kendime not: Karikatürize etmeyi, kendini yermeyi fazla mı abartıyorsun öküz?
Cevap: E komiiiik? :S
Kendime not2: Umutsuz vaka.. Olmaz senden adam....

9 Haziran 2014 Pazartesi

Tosssss.... (bir oyuncak hikayesi +18)

Şehir dışında yaşayan eskilerden bir afet-i deryaya süpriz yapmak niyetiyle en yakın oyuncak mağazasına uzun zamandır akılda olan siparişler verilir.... Duşlar alınır..  En seksi donlar giyilir.. Ve gelen kurye poşetiyle apar topar yola çıkılır..

50+km.....

Engin hayal gücünün şekillendirdiği binbir eğlencelik senaryo haftalar öncesinden yazılmış-çizilmiş; her şey tastamam/eksiksiz..

Koşar adımlarla merdivenler çıkılır; heyecanla zil çalınır... Hatun kişi şaşkın gözlerle kapıyı açar.. Niyeti bozuk öküzün gözlerindeki hınzır parıltıyı bir hamlede kavrar ve, ta taaaaa... 'hay allah.. keşke haber verseydin... regl'im' der....

Tossssss!!!!    :/

..................

Acaba diyorum şu tossss'lar hakkında kitap falan mı yazsam(?)... Ne çok geliyor böyle saçmalıklar başıma; bahtsız mıyım, şaşkın mıyım isimlendiremekte güçlük çekiyorum :S

Neye niyet, neye kısmet; gece köskös, dvd ve bezelyeli pilav eşliğinde tamamlanır... ( bezelye güzeldi ama bak :S )

................

Duvara toslamak ve hayal kırıklıklarının ötesinde; ertesi gün özel bir işi için babaya emanet edilir araba.. Vites kolunun önünde unutulan ve oyuncak siparişimi olanca detaylandırarak yazdığım kağıtla birlikte...

Açmış, okumuş, kenara bırakmış.... Ne düşünüyor şimdi kimbilir :S

- Vaaaay, hani asesksüel hissediyordun? dayanamamış, sezonu çabuk açmışsın öküz efendi :)
- Yok be yahu, kuruyup düşmesin diye vallahi... Kullanılmayan uzuvların acı hikayesini dinlemedin mi sen hiç? :/



7 Haziran 2014 Cumartesi

Erkek Adam Aldatır!

Daha 7-8 ay kadar önce nikahlarına gitmiştik güya... Boşanıyorlarmış.. Aldatmış damat...

Damarlarında benimkinden daha yoğun/öte homon(testesteron) dolaşan bir erkek nasıl olur hiç ama hiç canlandıramıyorum kafamda; varsa da(-ki vardır muhakkak), duvarda rastladığı oyuklara bıyık buruyordur herhalde :S (gerçi testesteronun bir başka etkisi asabiyet pek yoktur mesela bende; sırf bel altına çalışıyor demek bendekiler:S)

Daha önce de yazmıştın; çok net yineliyorum: sevgilim dediğim bir kadını hiç aldatmadım şu zamana kadar. İlişkiye verilen aralarda(her 2 tarafında durumdan haberdar olduğu aralar elbette) yediğim naneler oldu; sayısı az ya da çok; yalan yok.. Ama dün ayşenin elinden tutup, ertesi gün fatmanın koynuna girmedim hiç.. (gerçi hiç 10+ senelik, yahut marjinal eksik kaldığım bir ilişkim de olmadı şu vakite kadar)

Ona rağmen, (kızacak şimdi memeligiller), erkeklerin eşlerini aldatmasını bir derece anlayabiliyorum.

Bu şey gibi, evliliğin 10. senesinde çocuk isteye kadına 'offf.... yine mi çocuk mevzu; annelik güdünü/hormonlarını kontrol edebilmelisin' demek gibi bir şey.. Aç/eksik bırakılan erkek ortalama bir testesteron düzeyine sahipse aldatır arkadaş; bu bu kadar basit.. Yahut şöyle söyleyeyim, o vakite kadar aldatmamış olması, aldatmayacağı manasına gelmez en azından..

Ahlak anlayışına göre çok çirkin veya az çirkin olarak değişir en fazla süreç.. (o durumdaki görece iyi erkek-kötü erkeği ayıran, aç/eksik kalmadığı halde yapan, şımarıklıktan yapan, bunu bir hakmış gibi gören, pişman olmayan, 'haha yapacağım tabi olum!' kafasında olan, tensel ve tek seferlik kaçamakların ötesine geçen vs ıvır zıvır detaylardır bence)..

Amma ve lakin....

İstediğin kadar aç kal... İstediğin kadar ihmal edil... İstediğin kadar eksik kal...
Ulan 7-8 ay be... Kudurdun mu be adam? 7-8 Aylık evli adamın aklına gelir mi yahu böyle şeyler? (-ki mevzuyu farkedip boşanmaları 7-8 ay sürüyor. yoksa kimbilir ne zamandır devam ediyor bu aksiyon) Evliliğin kafada dank etmesi bile bir süre alır eminim..

Hiç 'ouu erkek milleti böyle zaten; pis g.tlekler' falan diye mikmik etmeyin; bildiğim gördüğüm/duyduğum kadın aldatmalarını şuraya yazsam, kızarır yüzünüz.. Bu kadın olmak-erkek olmakla değil, adam olmakla alakalı bir şey..

Neyse.. şunu diyeceğim özetle... Gerçekten çok çirkin insanlar var çevremizde(kadın/erkek).. Güzel insanların bir ömür düşünseler dahi empati kuramayacakları, aldatmayı 'hak' olarak gören insanlar..

Oysa aldatmak hak değil; en en kötü senaryoda dahi, en fazla 'mecbur kalmak', 'hata yapmak' yahut hadi beterin beterisin, 'dolduruşa gelmek' gibi yorumlanabilir... (-ki çirkin senaryo, hayatta yüzleşilebilecek en ciddi travmalardan biri; Allah düşmanıma vermesin, öylesi insanlarla muhattap etmesin)

Gençlere not: Ahlak anlayışında tereddütleriniz olan insanları özelinize almayın; çok vurursunuz sonra kafayı..

-- Haaaayır Öküz; hiç bir şartta kabul edilemez aldatmak!
-- Yok anam, o işler öyle olmuyor işte.. Canlandır bak kafanda........ 
40 yaşında bir erkek.. 2 Çocuk var biri ilkokulda... Kadın kepenkleri indirmiş... İttir kaktır ayda 1'e talim ediyorsun.. Her anlamda salmış... Seni/ihtiyaçlarını/beklentilerini zerre umursamıyor vs.. 

Çok özür dilerim ama; 'müstahak' kelimesi yetersiz kalır hislerimi ifade etmek için.... Konuşturmayın şimdi beni....... (hastalık-sakatlık vb marjinal örnekler getirmeyin hemen kafanıza; onlar ayrı..)..

3 Haziran 2014 Salı

Steven Tyler Gulluoglu'nda

Şu Güllüoğlu'nun baklavasını bir ben mi sevmiyorum?

Tamam kabul, ortam/atmosfer keyifli, işletme sahibi keyifli.. Karaköy toptan güzel bir yer zaten..

Lakin, tereyağı kokusu ve hafifliğinin haricinde pek bir numarası yok be anam.. Baklava dediğin şerbetli, daha bir tatlı olur sanki.. :S

Hı, yanılıyor muyum?

Şeye benziyor.. Kanlıca yoğurdunu da, sanki hiç yememişsin / bilmiyormuşsun gibi her seferinde bir beklenti, bir umutla alırsın.. Sonu hüsrandır; en mini boy kabı dahi bitiremezsin ya... O misal..

1 Haziran 2014 Pazar

Mimmo

Sevgili Gülni mimlemiş.. Yanıtlayayım; -ki şişmesin bir tarafı..

- Blog Açma Hikayeniz Nedir?
Özel bir hikayesi yok.. Vaktiyle(5-6 sene kadar önce) Pucca'yı okuyup heveslenmiştim.. Kendini yazarak daha iyi ifade edebilengillerdenim; onun da etkisi var elbet.. Hani Forrest Gump'a diyorlar ya 'düşünme, sadece koş!'.... diye; o misal.. Düşünmedim, başladım öylece yazmaya :S

- Blog İsminiz Nereden geliyor?
Vaktiyle blogun ismi kibarfeyzo'ydu, bilen bilir.. Sıkılıp kapatmıştım; sonra aynı ismi yeniden alamadım mı ne; birşeyler olmuştu... Yine 3sn'de aklıma Öküz geldi; onu kullandım.. Öküz olmasaydı, Denyo, Dingil, Hanzo falan yine benzer bir şey olurdu.. Öyle Excaliburr!!, DonTheDragon! falan isim kullanamam; gülerim ben :S

- Hangi Mevsimi Seversiniz?
Kış çocuğuyum ben; dolayısıyla sonbahar-kış geçişine daha bir yakın hissediyorum. Ötesinde, popüler optimist yaz çocuklarından da hiç haz etmem ne yalan söyleyeyim..

- Bu Mevsim Size Neyi Çağrıştırıyor?
Bu? Şuanki mi, önceki sorudaki mi? Her neyse.. Sonbahar = Mont, ince trikolar, sarı-kırmızı dökülen yapraklar, fotosafariler... Benim kış uykum sıkıkla sonbahar da biter; öyle uyanırım öğğkk pis yazdan..

- Kırmızı Ruj mu, Eyeliner mı?
Rujun tadını unuttum :S Ruj yemek diye bir şey vardı eskiden, öyle değil mi? Tadı-kokusu falan damağımda.. Yüzün gözün falan her yerin ruj olurdu ( fazla mı erotik oldu? öhömm ... neyse işte.. ).. Yok şimdi eskisi gibi ruj kokulu, ruj tadında rujlar..

Eyeliner nooliirdi? Şu göz altına çizgi çeken zamazingo mu? Yok, onu sevmiyor Öküz..

- Blog Yazmak Sana Ne Kazandırdı?
Bilmem :S Eğlendim.. Çokça gülümsedim.. Az biraz gülümsettiysem de ne mutlu..

Bir kaç evlilik kurartmışım(öyle demişlerdi); vardır belki sevabı..

Onlarca boşbeleş insanın yanında 3-5 de çok kaliteli/dolu dolu insan tanıdım.. Biriyle sevgili oldum hatta.. 3-5 Kişiyle çay-kahve muhabbeti yaptım.. Saçma sapan 1 kişiyle ağır pişmanlık yaşayıp, ders çıkarttım.. 2-3 Kişiyle yatay jimnastik :S

Eskiden hemen her hafta 2-3 kişi yazardı 'melaba, ben tanışmak istiyorum seninle' diye; hey gidi günler :))

Geriye dönüp bakıyorum... Ne kazandırdı? 1 Güzel insan, 2-3 arkadaş/tanıdık ve bolca gülümseme.. Hepsi o..  (iç ses: daha ne olacak?)

- Kitap okumak mı, bir şeyler yazmak mı?
Yerine-zamanına göre.. Bazen bir şeyler yazmak, bazen okumak..

- En Çok Etkilendiğin Film(?)
Shawshank, Forrest Gump, 7 Samurai..
Bknz: https://www.blogger.com/profile/07253711733046843172

- Şiir mi, roman mı, hikaye mi?
Şiiri ayrı tutarım.. Ama kurgu yazıları sevmiyorum; orası net... Kitap dediğin taş üstüne taş koyacak insanda.. Roman delisi tatlı su entellerinden pek haz etmem mesela..

- Hangi Tür Film/Kitap(?)
Film = dram.. Kitap = tarih (selçuklu'lar olur, napolyon olur, din tarihi olur... taş üstüne taş koysun, yeni bir şeyler öğreneyim yeter ki)

- Öğrenci Olmak mı, İş Hayatı mı?
Hangi denyo iş hayatını seçer ki bu soruda? Elbette derdim yok tasam yok 'öğrenci hayatı' bu soruya yanıtım.. Düşünsene, en büyük derdin ikinci öğretim iktisattaki hatunun seni görmezden gelmesi(hep de bu iktisat, çeko falan oradaki kızlar güzel olurdu benim zamanımda)... Pieeehh..

-Kitap Okumak mı Film İzlemek mi?
Roman(gıygıy) okumak mı film seyretmek mi == film seyretmek.

- Klasik Giyinmek mi, Spor Giyinmek mi?
Dolapta eline geçen ilk şeyi giymek malesef.. Giyinmeyi bilmeyenlerden bu öküz..

- Almaktan Asla Vazgeçmeyeceğin Şey Ne?
Bilmem; gelmedi aklıma bir şey :S

- En Sevdiğin Yemek?
Eeeeett!!! Kırmızı Et!!!
(bknz: http://okuzunondegideni.blogspot.com.tr/2010/05/et-istiyorum-ben.html )

- En Sevdiğin Dizi?
Dizi seyretmez Öküz; seyredenlerden de yine pek haz etmez.... Arada açıksa Sülüman'a göz atıyorum sadece.. Hep belgesel, hep belgesel :P (yok anam; televizyon seyretmiyorum.. haftada 4-5 saat belki)

- Özel Bir Yeteneğin olsa Bunun Ne Olmasını İsterdin?
Bknz: http://okuzunondegideni.blogspot.com.tr/2009/09/en-buyuk-hayalim.html

- Hasta Olmanın En kötü Yanı?
İşlerin aksaması ve halsizlik falan herhalde :S
Allah çözümsüz hastalık vermesin..

- Alınacaklar Listen Var mı, Top 5 Nedir?
1- Mares 70cm zıpkın ve bilimum yeni yüzme/dalış malzemesi
2- Ayfon6
3- Adam gibi kılık kıyafetler
4- Baş ucu radyosu (alaturka fm.. non-stop zeki müren mod)
5- Araç içi(çakmak gözünden) su ısıtıcı :S

- İlk Aldığın Makyaj Malzemesi Nedir?
Çok sıkıcısınız be anam.. Bıkmıyorsunuz şu makyaj / kıyafet muhabbetinden :S

Öpenzi... Dost XCoach, Artiz Lady, Yobaz/anarşist Tülin, eller havaya UçanKaravan, junior Maya, ve uykucu Josephin'e gitsin mim...