28 Eylül 2011 Çarşamba

Dongoz Öküz

Bir insan bu kadar mı dongoz olur Allahım....

Nasıl kur yapılır??.. Saftirik beğeni nasıl belli edilir?? (evet; beğeni 2 çeşittir anacım. saftirik ve 'hırrrr!!' beğeni.. biri kolay; hatta çok kolay.. diğeri malesef pek çetrefilli bu bünye için).. Ne zaman ceket alıp çıkılır??.. Ne zaman üzerine üzerine gidilir??.. Defans, savunma, kontra atak... Hedefe hissettirmeden nasıl yaklaşılır??.. Nasıl tuzaklar kurulur, oyunlar oynanır, ince taktiklerle baş döndürülür??... Nasıl tanışılır??.. Nasıl uzaklaşılır??..

31 Sene lan(update not: 32... ve hemen hiç bir şey değişmedi tahmin edebileceğiniz üzere :S).... Hiç mi bir şey öğrenmedin pis hödük!


Dialoglar aynen şöyle.

Öküz: Naber? Senden hoşlandım ben.... Gelsene akşam bana...
Memeligil: Oha, hööst, yavaş!!
Öküz: Hadi ya :/ Tüh... Niye ki?? :S
('niye ki?'ymiş!! soruyor bir de.. anlamaz da niye "hösst!" dendiğini... kafası 3 yaşında bir çocuğun düz mantığıyla çalıştığı için; kırk sene düşünse akıl edemez 'gelsenenin == jimnastik yapalım' demek olduğunu, 'ucuz görünmek istememe' gayretini, 'kesin şaapıcak bu beni' endişesini, kur yapılsın-çaba sarfedilsin-samimiyet ispatlansın beklentisini[-ki fena halde midemi bulandırır bu bakış] vs)

Uyu sen pis salak!! Hayata ayak uydurmaya/adapte olmaya çalışma hiç... Uzaylı prenssin ya aq; eğme kimseye boynunu...

Rakip firmalar neler yapıyor lan!!
Çiçekler, kapı açmalar, lüks yemekler; ortaya çeşit çeşit don juan tiyatroları...
Bunun ne beli bükülür dans edebilir; ne dili bükülür kur yapabilir; ne de 'o tip/o amaçlı' nezakkete/tiyatrolara akıl erdireblir..... Of be Öküz; ne edeceğim ben seninle! :/

[arşiv] ( iç ses: bu yazıyı yayınlamış mıydım ben daha önce?? :S )

24 Eylül 2011 Cumartesi

Özledim....

Tam 1 sene olmuş.... 12 Koca ay...

O akşamki gibi, yine düğüm düğüm boğazım..

Bu denli ayrı kalmamıştık hiç... Çok özledim seni :(

23 Eylül 2011 Cuma

Hayat Dersleri [3] (+18)

- Sınırları geniiiiş, ultra iştahlı, doyumsuz kadın == çirkin yahut dombili kadındır.. (hani duyarız 'abi ayşecan şöye şöyle yapmış' yahut 'mehmetcanlar 10 kişi dalmışlar, 'yok mu daha!' demiş vs.. malesef dostlar.. işin içerisinde 'başka' faktörler yoksa, hiiiiç klodya şifır hayali kurmayın boşuna)

- Naif/güzel kadın ise, üzgünüm ama 'haftada 1 ok' dir sıklıkla..


Ne kadar testesteron == O kadar erkeksi fizik/erkeksi tavırlar(hani 'g.tüm gibi' diyoruz ya; aynen ondan).. O kadar kıl/tüy.. Ve melaesef, o kadar 'iştah/azgınlık'..

Ne kadar düşük testesteron, yüksek östrojen == O kadar naif, anaç, kadınsı bünye.. O kadar büyüleyici bakışlar, tüysüz vücutlar, ipeksi saçlar, ince bel... Ve malesef o kadar, 'off senin de aklın fikrin hep orada öküz!' :/

Üzgünüm gençler; gerçekler acıdır bazen ;)

Not 1: 'Çirkin kadın == azgındır' gibi bir genellemeye gitmemeniz lazım.. Hiç öyle bir şey yok.. Hem kel, hem fodul kadınlarla dolu memleketim sokakları..

Not 2: İstisnalar elbette çıkacak; ama %99.9 ihtimalle size denk gelmeyecektir :P (kaldı ki, o çıkan istisnaların da çok önemli bir bölümünde başka motivasyon araçları söz konusudur/zengin-yakışıklı/kör kütük aşık olunan adamı elinde tutma çabası gibi)


Hayat Dersleri [1] (+18): http://okuzunondegideni.blogspot.com/2010/10/hayat-dersleri-1-18.html

Hayat Dersleri [2] (+18): http://okuzunondegideni.blogspot.com/2011/05/hayat-dersleri-2-18.html

22 Eylül 2011 Perşembe

Charlie Harper

Two&AHalfMen'in efsane karakteri, giydiği gömleklerle dahi ekol oluşturmuş(sitesi bilem var), ve 'nedense(??)' benim pek sevdiğim Charlie Harper'ı kaybetmişiz arkadaşlar... Başımız saolsun :S

http://magazin.milliyet.com.tr/cenazesini-29-milyon-izledi-/magazin/magazindetay/22.09.2011/1441731/default.htm


Ayrıca baknız: http://www.youtube.com/show?p=IEVZPYfvjrc&tracker=show_av

21 Eylül 2011 Çarşamba

Ahaha! Yapraklar Dökülmeye Başlamış :)

Yorganımı özledim desem? Yahut ceket/mont giymeyi özledim.... ??

Kış çocuğu bu öküz; sevmiyor sıcak havaları.. Ne güneşi, ne o patlak aydınlığı, ne de ter olayını(ve elbette optimist yaz çocuklarını)..

Soğusa şöyle havalar.. Yorgana sarıla sarmalana dolansam.. Battaniye değil ama bak; bildiğin yorgan, kılflı mılıflı..


Yapraklar sararsa.. Hafif hafif üşümeye başlansa.. Çayın, kahvenin, salepin tadı çıksa mesela adam gibi..

Foto safarilerime kaldığım yerden devam etsem.. Bere taksam.. Trikolar, ceketler çıksa dolaplardan.. Ceketimin önünü iliklesem hatta..

Ama aynı zamanda kaloriferler yanıp, 350lira aidat gelmese mesela :)

Hı?? Çok mu şey istiyorum??

19 Eylül 2011 Pazartesi

Meraklı Öküz [2]

Ya.. Bir şey soracağım...

Hani şu duygusal duş mevzusu var ya; kese kullanmadan-duj jeliyle 5dk'da Beşiktaş(bknz: ilgili yazım)..

Benim iş görece kolay. Var az buçuk göğsümde gıl; köpürtebiliyorum duş jelini.. Olmadı, bacaklar maşallahlı zaten; o da olmadı kı.ıma sürer, yine köpürtürüm istedikten sonra...

Peki peki... Duygusal duş mevzu bahis olduğunda, gacı milleti nasıl köpürtüyor şu duş jelini allasen? :S

Hayır acizane tecrübelerimde var bol bol benzeri tecrübe/gözlem falan da; ne bileyim, dikkat etmemişim hiç(iç ses: benim köpüğümü mü çalıyorlardı acep? yoksa... yoksa! beni köpürtücü niyetine duşa yanlarında sokmuş olamazlar, öyle değil mi??!!)..

Kese yok malum.. Saça süreceklerini de zannetmiyorum.. Aşağı köy desen, memleketim kadınlarının çoğunda 'jungle' kıvamına çok uzak; hatta bebelerle yarışıyor bazı aklı evveller..

So?? Başka neresi kaldı ki??

Meraklı Öküz [1]: http://okuzunondegideni.blogspot.com/2010/06/merakl-okuz.html

18 Eylül 2011 Pazar

2 Bin Kavga, 928 Seks, 4880 Öpüşme....

İngiltere'de yapılan bir araştırmaya göre, 8 yılda normal bir ailenin evinde 2bin kavga, 928 defa seks, 4.880 öpüşme yaşandığı çıkmış ortaya....

928....

İç ses: E iyi gibi?? Hani ayda bire düşüyordu 3-5 sene sonra :S

Daha derin iç ses: 365 x 8 = 2.920gün.. 2.920 / 928 = 3,1 gün...

Hmm.... 2 Yapsak olmuyor mu şunu? :S

Hadi uzatın elinizi 2'de anlaşalım? Hı? Omaz mı? Yahut 2.bir teklif(hani aklınızda olsun diye söylüyorum).. İlk 5 sene hergün; sonraki 3 sene 3 günde bir??

Az biraz pazarlık şansımız var herhalde, öyle değil mi? :S

16 Eylül 2011 Cuma

Dünyanın En Uzun Dili


Dünyanın en uzun diliymiş efenim.. 9 Nokta bilmemkaç santimetre... (iç ses: oh ohh)

Fazla gençler de okuyor; mevzuyu karıştırmak istemem.. Lakin, 'nasıl olurdu'yu şöyle bir canlandırsanıza zihnizide... Simule edin muhtemel yapılabilecekleri :P (şehvetli bir frenchkiss mesela; boğuluyorum sandım lan :S)

Eheuheee :)

15 Eylül 2011 Perşembe

Kadın & Adres Tarifi

'Kadınlar ve adres tarifi' mevzu hep gülümsetmiştir beni :)

'Şimdi burdan düz git.. soldaki ilk sokaktan dönme, sağdaki ilk sokaktan da dönme, karşında bakkal göreceksin, oradan da dönme, sonra bir ara-belki sola dön? yahut dönmeyebilirsin de, sonraki sokaktan u dönüşü yap...' ( iç ses: whad?? :S 'ileride yol 2'ye ayrılacak; sen soldan git' desene, düdük! )

İşte geliyor.. Öküz duası.. Hep birlikte tekrar edelim..

Allah kimseyi "bir kadından adres tarifi almaya", "bir kadına adres sormaya" mecbur etmesin; amiiiiin!! (en azından biz pipiligilleri mecbur etmesin; onlar içgüdüsel olarak birbirini az çok anlıyordur eminim)

// arada 3-5 cengaver çıkıyor tabi; hepsinin hakkını yemeyelim... ama büyüüüüüüüüük çoğunluğu böyle malesef.

13 Eylül 2011 Salı

Bir Cenaze, Bir Böbrek Taşı ve Bir Kedi

Tuhaf bir gündü..

Gasilhane kokusu; hafif ölü, çokça beyaz sabun.... Huzur desen huzur değil, korku desen korku değil.. Hatıralar mı? Belki... Yahut en özeline çıplak ellerini bulaştırmanın, savunma mesafeni sonuna/ardına kadar açmanın farkı....

Her ne ise artık..
Ölülere dirilerden daha çok saygı duyuyorum sanırım :S

Aha bir de bu var bak... Say 'hello' to my little böbrek taşı :S


Kedi mi? Yok onun bir hikayesi... Janjanlı dursun diye ekledim başlığa..

12 Eylül 2011 Pazartesi

Çokomel & Hayal Kırıklığı

Sabah rafların arasında görünce içim pek bir enerjiyle dolmuştu oysa..

6 Yaşındaki Öküz'ün "Çokomel' dendimi faltaşı gibi açılan, mutluluk saçan, huzur saçan gözleri geldi aklıma.. O serotoninin foşur foşur salgılanışı her saniyesiyle hala aklımda...

Sonra.... Mmmmmmm.... Sonra mayışırdı tabi bünye.. Hiç bitmesin isterdim o marshmallow... Bütün atardım ağzıma... 1 tane, ardından 1 tane daha.....


Her neyse...
Sabah markette atıştırmalık bir şeyler ararken gördüm onu.. 9'lu paketi çıkmış.. Bir heves attım torbaya.. Ofise zor yetiştim resmen; gelir gelmez ilk işim paketinden çıkarmak oldu..

Sonrası hüsran... O parlak alüminyumlu ambalaj meğer ne kıymetliymiş(yırtmdan, itinayla açar; katlayıp, saklardım onları :S).. Pek ruhsuz, pek tatsız geldi bu sefer tattığım Çokomel.. 9'unun da aynı ambalaj içinde olması/kolay bozulacak olması da sorun değil bak; zaten 2 günde bitiririm bütün paketi... Tamam kabul, şeklen tadı da aynı... Fakat... Cık.. Sevmedim ben bu..


Renkli-parlak ambalajlı, eski Çokomel'imi istiyorum ben!

7 Eylül 2011 Çarşamba

Kevin Spacey'i Canlı İzlemek mi? Vuuuu!


'Winner winner chicken dinner'ın öğreticisi, The usual suspects'in ağızları yarım karış açık bıraktıran 'çakal'ı, KPax-beyondthesea-americanbeauty gibi filmerin unutulmaz aktörü Kevin Spacey, III.Richard tiyatrosunda sahne almak üzere Türkiye'ye geliyormuş..

Demedi demeyin... Kaçırmamak lazım!

http://www.hurriyet.com.tr/kultur-sanat/haber/18669366.asp

Bravo Türk Kızılayı

İşini düzgün yapan yardım derneklerini pek seviyor, ve 'güzel şeylere vesile olmak umuduyla' blogda elden geldiğince yer vermek istiyorum.. Bknz: Lösemili Çocuklar Derneği (Lösev) hakkındaki yazım



Bugünkü derneğimiz: Kızılay
Söylemesi ayıp aslında; da, bazı şeylerin de benzeri örnekerle bilinmesi/teşvik edilmesi/hatırlatılması lazım sanki..

Çam sakızı çoban armağanı, acizane küçük bir bağış yapmıştım xx vakit önce... Bilgilendirme mailinde bağışınızın akibetini öğrenebileceğiniz bir şifre gönderiyorlar.. Meraklı bünye malum; 'o nasıl oluyormuş?' diye göz atayım dedim..

Bağışın nereye, nasıl kullanıldığını online olarak takip edebiliyorsunuz kizilay.org.tr'den.. Hatta yazdığına göre, tam olarak kimlere(isim)-ne-nezaman vs gibi detaylı bilgiye de ulaşmak mümkünmüş...

Uzaktan bakınca 'kesin deniz feneri misali bir alicengizlik vardır işin içinde' diyor insan; ama... E anam, birinden birine güveneceğiz artık.. Ve şayet isim isim dahi takip edebiliyorsak bağışın akıbetini; misss.. Daha ne olsun?

Bravo Türk Kızılay'ına :)

6 Eylül 2011 Salı

Arabalı Vapur Kuyruğu ve Gezen İnsanlar..

Öldüm dirildim, yine yazıyorum :S (felaket sancılar, kırmızı suratlar, kıvranan öküzler falan fıstık)..

Bak bir de böyle birşey var.. Arabalı vapur kuyruğu gezicileri(whad??).. Kontakt kapatılır kapatılmaz dışarı atar bu insanlar kendilerini.. İki dirhem bi çekirdek süzülürler arabaların arasında... Sanırsın 12 saattir yolda hepsi.. Bir de en öne gidip, inen/binen araçları izlerler böyle sıranın önünde..

İç ses: Dağılın uleyn!! Gidin arabanızda oturun efendi efendi; yahut en kötü aracın yakınlarında durun... Pis sosyal, popüler optimistler sizi!

5 Eylül 2011 Pazartesi

En Makbul FuckBuddy

Yazmıştım.. Israrla ve altını kalın kalın çizerek yinelemek istiyorum..

Ne iri memelisi, ne güzel kalçalısı, ne sarışını, ne de esmeri..
En güzel / en makbul fuckbuddy, aksiyonun ardından "sen yat yat, kalkma.. ben kapıyı kapatıp giderim.. haftaya yine aynı gün, aynı saatte; öyle değil mi?" diyendir..

Vıdı vıdı yok.. zorlama muhabbet yok.. "acilen şefkat/ilgi göstermeliyim, yoksa kötü hisseder kendini" teranesi yok.. evlerden ırak o ultra "gerginlikler" yok... misssss....

4 Eylül 2011 Pazar

Özlemişim Kedi Mıncırmayı

Tanıştırayım efenim; mangalcı kedilerimizden 'şştt lan, houuooop!'... (Kaşla göz arasındaki her fırsatı değerlendirip evin içine daldığı için, öyle hitap ediyoruz zat-ı alilerine..)







2 Eylül 2011 Cuma

Bayram Harçlığı

Aşama aşamadır yaşlılık...

Yazmıştım; "karşı masadaki daş hatun yerine, yanındaki annesine takılmaya başladıysa göz", ciddi alamettir mesela bu düşünebilene..

Yahut sakal-bıyıktaki beyazların sayısı... Fark ettiğin gün, bir 10 yaş sararsın ileriye...

Bayram harçlığı vermek de bu misal işte.... Ruhen keyfli/huzurlu olsa da, içten içe pis koyuyor afedersiniz... Derin yaralar bırakıyor Öküz misali 'yaşlanıyorum/yaşlandım kompleksli' bünyelerde :S

Neyse ki, sonraki aşama olan 'el öptürmeyi kabullenme' henüz uzak.....
(İç ses: Yaşlanıyoruz dediysek, o kadar da değil. Nicenizi cebimden çıkartırım beaa! bknz: ezik ve yaşlı öküz'ün son çırpınşları)

Geçmiş bayram(lar)ınızı kutlarım efenim...