29 Nisan 2011 Cuma

Sağ mı, Sol mu?

Salağım herhalde ki(-ki o hususta tereddütüm yok.. evet, var bir tuhaflık); 40 defa sorsan hangisi daha güzel diye, hurriyet.com.tr editörlerinin aksine, soldakini işaret ederim olanca ısrarımla :S


Ne anlarsınız şöyle yapaylıklardan anlamıyorum ki :/

// mankenmiş hanım kızımız.. ismini unuttum şimdi(30sn önce baktın habere be dunkof!).. hurriyet.com.tr haberi 'ıyyy.. soldaki fotoda ne çirkin yakalanmış!!' gibi bir ifadeyle hazırlamış...

Aha benzer bir yazım: http://okuzunondegideni.blogspot.com/2010/06/duru-olun.html

28 Nisan 2011 Perşembe

Öküz İşte [1]

Bel altı hayatımın renklerine bakıp o'an ki moral seviyemi kolaylıkla tahmin edebilirsiniz...

Overdose sex: Keyifsiz, moralsiz, depresif Öküz...
Tek tük/seyrek ama istikrarlı sex: Mutlu, keyifli Öküz..
Non Sex: Dipte Öküz..
Maceracı/araştırmacı sex: Düşünmeyen, kafası tilt olmuş/mavi ekranı bol Öküz..

// Memleketim insanı ne meraklı b.k atmaya:S Bilhassa kadınlar.. Hayır, o sorun değil de; yanlış bir zamanıma denk gelir de, ters cevap veririm diye endişe ediyorum.. Bel altı mevzuları elimden geldiğince düzeyli biçimde, ve yalnızca, daha "eğlenceli" olduğunu düşündüğüm için yazıyorum/yazdım bunca zamandır.. Maksat gülümsemekse.. Maksat paylaşmaksa.. Maksat bulutları dağıtmaksa.. Kime ne yahu? Nedir bu karalama, b.k atma ısrarı/çabası?? Tamam aq; siz toz pembe prensesler olun, ben Öküz olayım.. Kirli b.k yumağı olayım(kurban olun siz benim gbi b.k yumağına tabi; orası ayrı:P).. Öyle farzedin mutlu olacaksanız.. Who cares? Ama düşündüğünüz gibi, sizi asla benden daha temiz yapmayacak bu; onu da tutun aklınızın bir kenarında.. Umarım... Umarım, en fazla benim kadar kirlenirsiniz şu hayatta(-ki size inat, gaayet tertemiz bir öküz olduğuma inanıyorum).. Ne desin Öküz size başka?

27 Nisan 2011 Çarşamba

Dunkof Öküz

Sen git, yaşına başına bakmayıp, okul üniformanı dahi çıkartmadan çokomel arabalarla Göztepe Parkı'nın göbeğinde yarış yap(iç ses: ne cümleydi be!). Sonra "vay, yan sınıftaki ayşecan dün pas veriyordu da bugün niye görmez oldu"... "vay, mervecan zıp zıp zıplarken peşimden şimdi niye tanımaz oldu" diye düşüüüüün dur.....


"Çok mu önemli o karizma? Çok mu önemli şekil? Bak mahalle kalecisiydim, sürünen-kir pas içindeki velediydim; yine de karşılıklı dilimiz tutulurdu Meral'le her göz göze gelidiğimizde!" diye zikzik etme artık! Sen bile önce şekline şemaline bakarken dişinin; onlar ne diye didiklemesin saçını başını yahu? O an neysen o.... Öğren artık şunu! "Pıyıklarım uzadı/sakalım var.. ama olsun, gözlerim güzel; onlar yeter görmek isteyene" diye bir şey yok; kim öğretti sana böyle saçma sapan şeyleri anlamıyorum ki!!

Öğren artık şu "ali desidero'nun deyimiyle 'klark çekmeyi' gacılara!"... Öğren artık yeni nesil beklentileri, talepleri... İş iş iş; varsa yoksa iş!!... Kaldır kafanı da bak, neler oluyor hayatta! Kaldır kafanı da gör, millet neler yapıyor bir çift güzel göz(yerine göre meme) uğruna!

Pufff... Kime diyorum ben? Açmış gözleri fener doğrultulmuş tavşan gibi, bön bön bakıyor ekrana!

Yok abi, yok.. Sen anca otur masanda huu kuşu gibi, un kurabiyesi kemir..... Adam olmaz senden....

Dunkof!

25 Nisan 2011 Pazartesi

Asabi Öküz [8]

Bu nasıl "budama" lan??
Sünnet edeyim derken, belden aşağısını toptan uçurmak gibi :S

Manyak mısınız olm? Ne istediniz caanım ağaçtan?

Sinir oluyorum şu "budamanın b.kunu çıkartangillere"!

--------

DJ Öküz:
Julide Özçelik'ten geliyor efendim.. Yalan Dünya... http://fizy.com/#s/1lrgtd

22 Nisan 2011 Cuma

Plaza Maymunları & Kurumsal Salaklar

Kıyafetle, masayla, oyla, buyla karakter değiştiren insanlara fena gıcık oluyor Öküz. 'Evde göbeğini kaşıyan, afedersiniz osura osura gezen adamın, takım elbiseyi giyince duruşunun / bakışının değişmesine' şahit olmayanınız yoktur eminim.. Kurumsal salak diyorum ben bunlara(aslında başka bir şey diyorum da; bu az biraz daha kibarı işte:P)...

Sıklıkla, ilaç reprezantlarında yahut pazarlamacılarda gözlemlerim.. Agresif araba kullanır(babalarının arabası malum!), camlar kapalı sigara içer, 30metrede bir küfür kafir kavga eder.. Sıranı kapar.. Kırmızıda geçer.... Ama şekil, 'jillllet gibi!' ... Öylesine kasılır, öylesine dik /havalı durur ki; sanırsın holding patronu pe.eveng(pardon!)..

Oturuşu, duruşu, saatine bakışı değişir o kıyafetle...
Sabah 8.. Ceket giyilir, sinek kaydı traş olunur, kravat bağlanır.. Hoooop Rahmi Koç'un küçük oğlu... Akşam olur, gömlek çıkar.... Hoooop osuran, geğiren, leş sigara kokulu eski keko...

Gülme öyle; kadınlar farklı sanki..

Döpiyesini giyen, ya şirret karakterini kusuyor sağına soluna; ya da karikatür iş kadını tipine fazla kaptırıp, 'asilzade biznıss vumın'cılık oynuyor kendi çapında..

Eve dönünce yine çekiliyor pijamalar göbek deliğine... Yine pamuklu donlar giyiliyor.. Yine osuruluyor ulu orta.. Yine yine... Taaa ki, sabah olup güzide karakterler (pardon "kıyafetler"!) yeniden giyilinceye dek..

Ha bir de 'plaza maymunları' var bak.. [-Ki çoğunun, kurumsallaşma bahanesi altında hiç bir artı değer üretmeden para kazandığına inanıyorum] Yalnızca şıkır şıkır giyinip, topuk seslerini yarıştırıyorlar kaldırımda... Şekilleriyle para kazanıyor, 'havalarıyla' fark yaratıyorlar..

Levent civarına her gidişimde tüylerim diken diken olur o sebeple... Şirket arabalarına kurulmuş, böğüren ucuz erkekler... Ticket'larıyla, ömrü hayatlarında gidemeyecekleri restorantlarda "satın alırım lan burayı!!" edasıyla yemek yiyen ezik kadınlar.. Robot gibi.. Her yerde... Klonlanmışlar sanki.. (efendi uslu klonlar alınmasın tabi üzerine.. sözüm, 'kıyafetle karakter değiştiren', 'kazandığı parayı hak etmeyen' ve 'had bilmeyenlere'..)

Hoffff... Ne olacak şu benim konsantrasyon bozukluğum / dikkat dağınıklığım... Uçtu gitti konu aklımdan... Daha saydıracaktım ne güzel :/

13 Nisan 2011 Çarşamba

Öküz Geziyor [3]

Keyif Öküzü ;)





Sensin kel!!

12 Nisan 2011 Salı

Namus Timsalleri Sizi!

Az önce hurriyet.com.tr'de okudum.. Ünlülerimizden biri "aşık olmadan asla!!" demiş...

Şükür ki senede 3 farklı erkeğe aşık olma, gönülden "seni seviyorum" diyebilme potansiyelinde memleketim memeligilleri...

Ohh, ne güzel.. Hem ahlak timsali olacaksın; hem netice anlamında o "tüüüü, ahlaksız herif" dediklerinden farkın olmayacak... Güzel iş valla... 18'inde evlenip, 30'unda yaramazlık yapan bekar/evlenmemiş kadına b.k atmak gibi bir şey bu sanırım...

Ne dongoz, ne bencil, ne iğrenç şeylersiniz lan!

K.çımın namus timsalleri sizi.....
(habere konu olan gacıdan bahsetmiyorum.. içeriğini okumadım; belki bambaşka bir şeyden söz ediyordur)

Biri de "(afedersiniz)kaşar kızın evlendikten sonra namus timsali olması"'na takmış.. (şu 'kaşar' da ne çirkin, ne ucuz laftır be kardeşim)

Sana ne lan, düdük!

Ne istediğini biliyormuş işte kadın.. Beklemiş/daldan dala savrulmuş; doğru şartlar oluşunca/doğru ağacı bulunca, sıkı sıkı sarılmış/hep olmak istediği o şekle sokmuş kendisini.. İlla bir şeye takacaksan, "hali hazırda namus timsali geçinen 'ortaya gacıların', evlendikten sonra da ısrarla o hayatlarına devam etmek istemelerine" tak kafayı...

Düdük!

11 Nisan 2011 Pazartesi

Yerse [1]

Bu saatte böyle müzik.. Yaşlıyım ben; yerse...

Ha bu arada unutmadan: 16 Nisan akşamı, İstanbul Opera Orkestrası eşliğiyle İş Sanat'ta sahne alacak Yansımalar.. "İş Sanat" soğuk/ters geliyor bana(nardis candır); ama karşının çocuğuysanız, 'sakın sakın kaçırmayın' derim.. Senfonik Yansımalar malum ;)


(ezgi öylesine güzel ki; ne kadar kötü yorumlanırsa yorumlansın/ortam-donanım şartları her ne olursa olsun, alıp çoooook uzaklara götürüyor insanı)

Popo Yukarıya! (+18)

Off odungiller, offff.....
Öğretemedim(höyn??), anlatamadım şu pozisyonu... Kırın şu beli yahu!

10 Nisan 2011 Pazar

Çok Fena Asabi Öküz; Çoook [7]

Hay ben sizin yapacağınız filmin taaaa....... !!

Zaten tadım yok; "sinemaya gideyim; damardan bir Türk filmi izleyip, bünyeyi şöyle bir sarsayım" dedim.. Demez olaydım!

Bildiğin, "ensest" filmi çıktı aq!
Sonunu beklemeden salondan nasıl bir hışımla fırlayıp, çıktım; ne siz sorun, ne ben söyleyeyim!!..........

"Güzel ve dramatik bir aile filmi" gibi tahmin etmiş; kim bilir böğüre nereden yumruk gelecek diye meraklanıp almıştım bileti..

Anaç anne... İlgili, tertemiz baba.... Sevimli çocuklar...

Bilen bilir; Öküz pek sever çocukları.. Bilhassa kız çocuklarını..
Lakin.... Yazmıştım bir yazımda; bünye huzursuz, endişeli ve bir o kadar da paranoyak.. Malum, haberler bas bas bağırıyor şu gün böyle oldu-bugün böyle oldu diye... Aman fırsatı kaçırmasın kimileri de; bulandırdıkça bulandırıyorlar milletin aklını..

Kime ne faydası olacaksa..... Yaratın kafalarda paranoya-korku imparatorluğu.. Sokağa da çıkartmasın kimse çocuğunu.. Annelerden, annanelerden başkası dokunmasın çocuklara!...

Yahu adam ilgili, efendi-uslu, tertemiz bir şey... Manyak mısınız lan????? !! (bari OÇ. baba profili çizip; çamuru ona atsaydınız!)

Ortalama, yahut ortalamanın rezili de olsa bir babanın aklından geçer mi o tip bir şey?? .. O aklın trilyon kilometre yamacına yaklaşabilir mi yansıtmaya çalıştığınız?? Yahut daha net söyleyeyim; "o şeyi zilyon kilometre mesafeden dahi olsa, aklından geçirecek adamı/kadını" yaşatır mı "ortalama yahut ortalamanın rezili de olsa" bir baba profili??

Nasıl bir manyaksınız siz? İki sapık okudunuz/gördünüz televizyonlarda diye; hangi hakla, nasıl lekelersiniz "baba" fotoğrafını?? Vallahi çok fena küfür edeceğim; zor tutuyorum kendimi!

Kadınlar hariç herkes sapık.. Bir hıncınızı almadığınız babalar kalmıştı; onu da yapın.. Prim yapıyor, şaşırtıyor, ses getiriyor ya... Gittikçe gidin konunun üstüne!

Bak şuraya yazıyorum...
Gün gelir biri kendi kızıma karşı hakkımda o tip bir şeyi aklından geçirir; ve ben bunu bir şekilde sezersem/duyarsam/görürsem..... Aha bak burada; yazdım... Şart olsun keserim onu!... Önce ağzını yüzünü kırar; önünde her ne enstruman varsa ateşle dağlar; kıtır kıtır keserim alimallah!...

Kendi kızımı da mı sevemeyeceğim lan?!!!! Ne diye normal insanların aklına da sokuyorsunuz şu "yanlış anlaşılır mıyım" paranoyasını??!! Töööbeeeee; vallahi delirdim gece gece... Düşünsene, yatırmışsın oğlanı/kızı halının üzerine; mıncıklıyorsun/ısırıyorsun göbeğini.. İleride kapının berisinden çaktırmadan takip ediyor kayınvalide, "yanlış bir şey yapacak mı" diye!

Ben ki mülayimlerin/sakin-sessizlerin önde gideniyim aynı zamanda; vallahi katil olurum... Oracıkta keserim o kayınvalideyi de; artık evde kimi bulursam..

Kızımın/oğlumun ister göbeğini mıncıklarım, ister poposunu öperim lan! Sana ne, pezevenk!

Size inat... Bak bunu da yazıyorum şuraya; eşşek kadar oluncaya kadar ben yıkayacağım çocuğum olursa... Başlatmayın ensestinize de; manyak fantazilerinize de! Sokun g.tünüze o sapkın fikirlerinizi! (afedersiniz:S)

9 Nisan 2011 Cumartesi

Monopoly

"Takla atmak(?) için arayabileceğim-çağırmak 'isteyeceğim' gacı/pipiligil yok" dersen, anlarım... Beceriksizsindir, çirkinsindir, kısmetsizsindir, denk gelmiştir o an..... Olur...

Ama "monopoly oynamak için, çay içmek için arayabileceğim-çağırmak 'isteyeceğim' gacı/pipiligil" yok dersen, üzülürüm işte ona bak... Burkulur içeride bir yerler..

"Şükür!" mü? Sanmıyorum....

8 Nisan 2011 Cuma

İyi İnsan Koleksiyoncuları

İyi insan koleksiyoncuları... Vıcık vıcık dost biriktiriciler.. Sıra o 'çok istiyorum' dediği şeyin bedelini ödemeye gelince yan çizen şımarık bünyeler.. İlişki/xxbuddy/dost kırmızı çizgilerinin içine edenler... 300 tane pipiligil 'dostu' olup; 'o dostların tek tel saçı için seni çatır çutur harcarım'ı yüzünüze yüzünüze hönküren xxxx'ler(x'leri siz doldurun)... Ben böyle durayım-sen yaklaşçılar... İstemiyorum seni; ama ceketini alıp gidersen, "ben sana çok aşıktım" diye vikvik edip, kafanı allak bullak eder/arıza çıkartırımcılar... 30'larında olup, hala serseri/piç fotoğrafına tav olan looser'lar(ömrü hayatımda hiç pamela anderson fotoğrafına aşık olmadığım için, bunu anlamam çok güç).. Ne kadar aksini iddia etseler de, şekilsel romantizmden ısrarla vazgeç(e)meyen ezikler.. Ve elbette, yine yine: Öküz'ü reddeden, Öküz'e vermeyen tüm gacılar...

.... Çok fena ümüğünüzü sıkasım var bu gece!!.... (iç ses1: ümük... pek severim şu kelimeyi... iç ses2: yumuşama hemen dunkof, yumuşamaaaa!)

F*ck Yu Adonissss!

Adonis kası belirgin erkeklere bayılıyorlarmış... Yılmaz horgül'ün... Hatta ne o? Adalı madalı yarışma var hani... Komik bir adam var orada(evet; tek bir kez, göz ucuyla dahi bakmayacak kadar normal hayattan uzak yaşıyorum).. Onda bile varmışmış....

Sokiiiim!!.. Her şeyi adam ettik; bir o eksikti...

Ben ki "öküzlerin önde gideniyim"; ben bile "yok, alt dudağının ucu şöyle olmalı..(yok yok, o değil.. daha alt dudak:P) yok, bıngıldağının başı böyle olmalı" diye ayırmam memeligilleri.. Ne şekilci şeysiniz lan? (nipple mevzunu ayrı tutuyorum.. o fetiş.. konuyla alakası yok)

Üşenmesem gidip bakacağım aynaya "var mı adonisim/yok mu" diye...

Tööööbe...

//////////////////////////

iç ses1: vardı ama sanki ya... hatırlıyorum öyle bir şey :S
iç ses2: artık kas olarak mı var... yoksa göbek katlanıyor aşağı da, taşan yağların sebep olduğu çizgi mi o; bilmem...
iç ses3: hadi lan! yok benim göbeğim möbeğim..
iç ses4: sen en son ne zaman aynaya baktın dunkof öküz??

6 Nisan 2011 Çarşamba

Dünya Varmış

Gecenin bir vakti, dağ başı yahut otoyol üstü 2.sınıf bir çay bahçesinde verilen kısa mola... Ensemden içeri süzülen buz gibi hava, çiğ çiğ esen rüzgar..

İnce belli bardaktaki bayat çayı sıkı sıkı kavrayan parmaklarım.. Her yudumda içimi kavuran sıcak; her yudumda "dünya varmış"..

Başıboş köpekler, kamyoncuların taş sesleri, ayaklarımın dibinde dolanan kedi, tedirgin bakışlar, insanın içine işleyen o sessizlik...

"Ohhh... Dünya varmışşşş".... Seviyorum sizleri..

4 Nisan 2011 Pazartesi

Evliyim, Ama Tek Eşli Değilim(??) [updated]

Evli bir erkeğin, 'aç olduğu/doymadığı varsayımıyla' başka başka kadınlarla sex yapmasını 'bir derece' anlarım(doğru okuyun yazdıklarımı.. anlarım, onaylarım manasına gelmiyor!).. Hatta bir adım öteye gider, "hanımı 40 kilo aldık, oldu sana 110 kilo" yahut "abey ayda 1'e düştü bizim periyod, nereye yapmıyorsun?" a sonuna kadar hak verir, ayakta alkışlar, "boynuzlayın arkadaşım; elinizden geleni ardınıza koymayın"ı dahi derim..

Ben yapar mıyım emin değilim(samimiyetle, yapmayacağımı tahmin ediyorum); ama xx bir hastalık yahut özel bir kısıt yüzünden(hamilelik, vajinimus, allah korusun felç falan) başkalarıyla sex yapmayı da "bir derece" anlarım.. En azından "vay hayvan herif!" diyemem şahsen...


Ama ve lakin, 2 hususu ısrarla almıyor şu küçük aklım.. Mide ekşimesi mi desem, kendini bilmezlik mi?.... Buruluyor işte bir taraflar...

Birincisi: gönül/kalp dolu iken, yahut en azından kağıt üzerinde birine o anlamda sorumluk taşıyorken, başka başka kadınlarla gönül ilişkileri kurmak/aşık olmak vs... (bu hususta fena iğneleyici bir yazı geliyor; savulun gacılar!)

Bir kadının gönlüne 2 kişi görece de olsa sığabilir; ama bir erkeğinkine, asla..

İkincisi: "tabi yapacağım ya..aam! erkek adamım ben; hakkım bu benim!!" bakışı....

Tamam erkek hayvandır, ayıdır, hanzodur falan ama.... Bu da biraz fazla sanki be... Fotoğraf fazla çirkinleşiyor; yahut, "yakışmaz" gibi geliyor erkek adama..

Az önce okudum.. Erman Toroğlu demiş; "evli, ama tek eşli değilmiş"....
Dobralık mı, dürüstlük mü, yoksa başka bir şey mi emin olamadım.. Emin olduğum tek bir şey var; "o yukarıda bahsettiğim marjinal sebepler(dombili hatçe) söz konusu olmadığı varsayımıyla(hatta, öyle olsa dahi belki), birazcık/azıcık da olsa utanması lazım sanki erkek adamın..

Yapar, yapmaz onu bilemem.. Sebepleri vardır, ihtiyacı vardır, arsızdır, ahlak anlayışı ali'den-ayşe'den farklıdır, şudur budur... Ama en en azından, "biraz utanır"... İtiraf da edebilir hatta; ama pancar suratla, kan ter içinde, utana sıkıla........ "öyle gardeş! ne var yani? herkes yapıyor!" tarzında değil...

Hele hele bir de bu durumu milyonların önünde itiraf et; küçük düşür kadınını.... Hıyyyyyyyyy...... Yok be anam.. Ben ki öküzlerin önde gideniyim; benim bile fena halde midem bulandı...

Var böyle insanlar biliyorum, duyuyorum, görüyorum.. Ama gacı kısmının yüreğine su da serpeyim yeri gelmişken; aksi insanlar da var şu hayatta... 3-5 erkek toplanıp; biralar-rakılar-"naber ya..aam!"lar" eşliğinde edilen "eşimi aldattım" itirafını ayıplayan-'abi yanlış yapmışsın-yakışmamış sana' diyen erkekler de var...

Var olmasına var da; sizin baktığınız yönde mi?? Sanmıyorum....

Haber: http://www.sabah.com.tr/SabahSpor/Spor/2011/04/04/erman-toroglu-tek-esli-degilim
Not: Edepsiz/hadsiz yorumlar paylaşmamanızı rica ediyorum..

**** EK Not: D.tünüzden okumayın yazdıklarımı.. "Hadi yaptın, bari utan!" demek == "yap tabi" anlamına gelmiyor.. Tam tersini söylüyor hatta; da, anlayana/anlamak isteyene tabi.... ****