8 Nisan 2011 Cuma

İyi İnsan Koleksiyoncuları

İyi insan koleksiyoncuları... Vıcık vıcık dost biriktiriciler.. Sıra o 'çok istiyorum' dediği şeyin bedelini ödemeye gelince yan çizen şımarık bünyeler.. İlişki/xxbuddy/dost kırmızı çizgilerinin içine edenler... 300 tane pipiligil 'dostu' olup; 'o dostların tek tel saçı için seni çatır çutur harcarım'ı yüzünüze yüzünüze hönküren xxxx'ler(x'leri siz doldurun)... Ben böyle durayım-sen yaklaşçılar... İstemiyorum seni; ama ceketini alıp gidersen, "ben sana çok aşıktım" diye vikvik edip, kafanı allak bullak eder/arıza çıkartırımcılar... 30'larında olup, hala serseri/piç fotoğrafına tav olan looser'lar(ömrü hayatımda hiç pamela anderson fotoğrafına aşık olmadığım için, bunu anlamam çok güç).. Ne kadar aksini iddia etseler de, şekilsel romantizmden ısrarla vazgeç(e)meyen ezikler.. Ve elbette, yine yine: Öküz'ü reddeden, Öküz'e vermeyen tüm gacılar...

.... Çok fena ümüğünüzü sıkasım var bu gece!!.... (iç ses1: ümük... pek severim şu kelimeyi... iç ses2: yumuşama hemen dunkof, yumuşamaaaa!)

5 yorum:

Femme Fatale dedi ki...

ben böyle durayımcıyım, şekilciyim, evimden alınıp evime bırakılmak isterim arabadan insin yanaklarımdan öpsün isterim, isterim allah isterim. verir miyim ama karşılığını bence veririm:) eziklikse bu eziğim ulan öküz.

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@FemmemFatalem: Sonradan helalleşiyorsan sorun yok be anam :))

//

höh!... eve bırakırken, arabadan inip yanağından mı öpüyor adamlar?? ulan hakkaten Öküzüm lan ben :))

Femme Fatale dedi ki...

hayır öküzcüm evden almaya geldiğinde inilir öpülür. bırakırken duruma göre işte anlarsın ya;)

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@İtinGötündekiAdam: O hooo.. Duyduklarımı, gördüklerimi anlatsam.... 40 cilt roman olur :P

Garı milleti azizim; ne yaparsın :S
(aslına bakarsan biz de çok farklı değişiliz sanki... nerede bizi istemeyen var, aşık oluruz; nerede kul köle olan kadın var, fellik fellik kaçarız)

@FemmemFatalem: Hadi ya?? :S
Evden almaya gelince, arabadan iniyor yani erkek.. Alla alla :S (iç ses: niye ki?? araba da öpünce olmuyor mu?? illa inmesi mi lazım??)

Aslısın dedi ki...

Umuk demeye de umuk sikmaya da bayiliriinng!