26 Eylül 2010 Pazar

Erkek Olmak

"Erkek olmak var" değil mi şu hayatta? Ne kolay kim bilir hayat bize.

................

Böğründe koca bir bıçak kanırttırıp dururken, ciğerlerin parça parça yerlerinden sökülürken "ağlayamamanın", "göz yaşlarını köşe bucak saklamak zorunda hissetmenin", "gıkını dahi çıkartmadan/içine içine ama hıçkırıklarla! ağlamanın" neler demek olduğunu bilir misiniz siz? En yakınınızdakilerin göz yaşları sel olmuşken, nasıl bir yüktür bu ruhunuzda, hiç fikriniz var mı? Cidden bilir misiniz "erkek olmak", "güçlü durmak zorunda olmak" ne demek?

................

Doğru... Nereden bileceksiniz.

20 Eylül 2010 Pazartesi

Gerçek Kadın

"Hayatında en az bir aşağılık herifle yakınlaşmadan gerçek kadın olamazsın" demiş Murat Menteş..

Ah be güzel arkadaşım; keşke dediğin gibi olsa o iş.. Keşke "tek bir aşağılık herif" yetse kadınlarımıza....

Yetmiyor ama..

Efendi/uslu çocuklar kaybediliyor; geçkin bekar kadınların sahiplendiği kediler bayram ediyor.. Olay bu..

Ne kadar yaralı kadın, o kadar kedi... Ne kadar kedi, o kadar kaybolmuş saf/temiz erkek...

Topuklu ayakkabı giymeyi kadınlık, zik sahibi olmayı erkeklik sananların çoğunluğu oluşturduğu bir düzende anlamsız ya bunları söylemek; bakmayın artık kusuruma.. dökülüverdi öylesine içimden.. [Arşivimden bir yazı]

Paranormal Activity

Hay sokiiim! Gece gece ne b.k yemeğe tek başına Paranormal Activity'i izlersin be kıro!..

Yeni yetme veletlerin sevdiği çığlık mığlık gibi 3. sınıf korkulardan sanıp izlememiştim vakti zamanında.. Kapatıp ışıkları, bir göz atayım dedim az önce... Ne iyi halt ettim !

Pek sever Öküz korku filmlerini.. Öyle sapıklı, testereli falan olmamalı ama.. Kontrol edemeyeceğim bir mevzu hakkında olmalı; yani "hadi leyyyn, kalkar ağzını yüzünü kırarım ben onun!" diyememeli insan.. Gece çişe kalkacaksan, 2 kere düşündürmeli mesela.. Yahut, uykuya dalıncaya kadar çaktırmadan dua ettirmeli arabik arabik..

Tıpkı acı biber turşusu gibi.. İlk lokmayı ağzına atar atmaz tövbeler etmene/yahut edeceğini bilmene rağmen, her seferinde iştahla uzanırsın kavanoza ya; korku filmleri de o misal işte.. Tam mazoşist işi:P


Herneyse.. Dağıldı bak yine mevzu..

Bir dönem videocudaki(evet, eskiden videocular vardı şimdiki dvd'ciler gibi) korku filmlerini bitirmiş, Omen'lerin, Exorcist'lerin, Evil Dead'lerin kitabını yazmış bir Öküz olarak, onca yıldır söylediğim "Nerdeee o eski korku filmleri" lafını artık söyleyemeyeceğim anlaşılan...

"Yiğidi öldür, hakkını yeme" çünkü; uzun yıllar sonra ilk defa bir film, bazı sahneleriyle de olsa(bknz: kızın yataktan sürüklenmesi) tüylerimi diken diken etmeyi başardı.

Emeği geçenlerin ellerine sağlık... Doğru şartlarda, doğru psikoloji ve saflıkla izlendiği taktirde baya bayaa 3buçuk attırabilitesi olan bir yapıt olmuş Paranormal Activity (10dk sonra unuturum ben; orası ayrı)..

Not1: "Korkmadım kiii, korkmadım kiii" diyenler, bi m.ttirin gidin rica edeceğim... Korku filmi, "korkmamaya şartlanıp" izlenilmez..

Not2: Söylemezsem çatlarım: Exorcist'i sinemada izlerken gülen tiplemelere de ayrıca kolum girsin afedersiniz.

15 Eylül 2010 Çarşamba

Kadayıf Corc

Eneeee.... Kadayıf olmuş lan George Michael...
(iç ses: çok mu küfür etmeye başladım lan ben?.. aha yine ettim aq.. hay!!......)


DJ Öküz sunar...
Artiz mod için; American Women - Lenny Kravitz: http://fizy.com/#s/16l6ed
Depresif mod için: Gece, Melek & Bizim Çocuklar: http://fizy.com/#s/1aiimh

13 Eylül 2010 Pazartesi

Ayda 1 mi??

Yuhhh!! Deli misiniz yahu? Her gece döt döte yatacaksın aynı yatakta; ve ayda bir yapacaksın o işi...

E Oha afedersiniz!
Sizinki sabır yahut meşguliyet falan değil artık, başka birşey olmuş o.. Aseksüel olmuşsunuz lan; kurumuşsunuz resmen..

Askerde bile haftada bir iki kez Ayşe-Fatma'yla(sağ-sol el) buluşup, dertleşirdik.. Ayda 1 de ne oliii?

Psikopat mısınız yahu? Birbirini "artık" çekici bulmamakla, heyecanı yitirmekle falan ilgisi olamaz bunun. 1 Ay+ hormonlarını rahatlatamamış biri, yanında yatan cıbıldak vücudun kilosunu, kokusunu, şeklini şemalini mi görür allasen? Heyecan da neymiş? Ananızın evinde osbir peşindeyken de heyecan mı arıyordunuz; töööbe(!!)


Askerde, toz toprak içindeki tombul köylü kadınlarına iç geçirir olmuştum ben. Adam/kadın 30cm yanında cıbıl cıbıl yatarken her gece... Manyak mısın laan ?? (olan var, olmayan var. sırf "şükür" için dahi yapacaksın icabında)

Nasıl bir otokontroldür bu?? Hiç mi hormon yok damarlarınızda, anlamıyorumki??

Not1: Böyle olacağını bileyim, klodya şifır gelse nikah masasına oturtamaz valla beni.. O ne lan; 2 gömlek ütületeceğim, bebek seveceğim diye iptal mi edeceğim aşağı köyü?

Not2: Bir erkeğin muhattap olabileceği en gurur kırıcı, en ağır sahnelerden biri de bu "reddedilme" mevzudur. Yapmayın bunu kocalarınıza. Bazen, istemeseniz de, sırf eşiniz istiyor/ihtiyaç duyuyor diye yapıverin şu işi.... Sanki "kolunu kes" diyor yahu adam... Kökü sizde, korkmayın!!

Not3: Ya.... Böyle konuşuyorum ama; "40ıma gelince hormonları sıfırlar, d.tü döner uyur muyum diye" tırsıyorum da bir yandan..

12 Eylül 2010 Pazar

Tatlı Su Fetişizmi

Ayak fetişistiyim ben... B.k atmayın hemen; öyle bildiğiniz, bel altı anlamıyla değil bu sefer(unutmazsam, asıl fetişlerimi ayrıca yazarım; söz)..

Rastladığım -10 yaş bebek/çocukların(bilhassa kız çocuklarının) ve özelime yaklaşabilmiş kadınların ayaklarına karşı ciddi anlamda zaafım var. Oturmaya görsünler yamacıma; eller muhakkak yakalar bir yerlerini ( gevreklik yapma yahu! meme ayrı.. o sonra )... Ayak uzaksa göbek, göbek uzaksa yanak, yanak uzaksa saçlar... Bir yere yapışıverir ellerim; ürkmediysem/rahatsam/gergin değilsem yanlarında..

Hissetmek için, sevmek/kabul etmek için dokunması şart Öküz'ün.. Yazmıştım: Ayak parmak ucumla dahi olsa temas etmeliyim karşımdakine; yoksa o anlatır, ben havalara bakarım... Konsantre dahi olamam aynı havayı soluduğumuza..

"Gerçekten sevdiğin birinin" banyodan yeni çıkmış ayaklarını avuçlarının içine almak gibisi var mı allasen?

Kabul; "ayak" enteresan bir seçim... Ama.... Ne bileyim; böyle işte senelerdir..

Seni her halinle seviyor / kabul ediyorum gibi bir şey olabilir temelineki bakış.. Yahut... Dur bak, aklıma ne geldi: Babamın babası ölürken, diğer dedem onun ayaklarını okşamış/ovmuştu yanı başında... Anlamasam da dakikalarca izlemiştim öyle.. Bilinçaltı ilgi sebebim bu anı(travma mı demeliydim?) da olabilir pekala..

Herneyse... Ne önemi var ki zaten sebebinin..

Dikkatim de dağıldı bak :/
Kimseye değmiyorum/dokunmuyorum; ondan olabilir mi acep? Dur bir aşağı inip, kedi medi kapayım bari sokaktan..

10 Eylül 2010 Cuma

Manyak mısınız yahu?

Bu ne lan? Milleti Ahu'lar, Hülya'lar ekler Facebook'da; beni Mahmut'lar, Abdullah'lar ekliyor...

Manyak mısınız olum; ne diye elin öküzüne(gerçek kimliğime/profilime) friend request yollayıp duruyorsunuz? Yahut şöyle sorayım, "bir erkek ne diye tanımadığı hemcinslerine friend request yollar?"

Yumuşakvari bir duruş da yok ki, anlam vereyim.. Reddetmek de çare değil bak; yine yine yoluyorlar matah yahut çok çok önemli biriymişim gibi..

Kadınların teklifleri canıma minnet; orası ayrı.. İyilerini seçip, seve seve ekliyorum listeme... De.... Bu Mahmut'ların derdi ne, ısrarla anlamıyor işte benim bünye.

3 Eylül 2010 Cuma

Aaaagghh!!!

Pipiyi fermuara sıkıştırmak nedir bilir misiniz? En mühim uzvunuzdan süzülen damla damla kana şahit olmak.. O adrenalin.. O ne yapacağını bilmez, paniklemiş ruh hali.. Gözlerden alev çıkması falan.. Hı??

Salaksın Öküz, salak !!


İç ses: Allaam nooolur iz kalmasın!! Nooooolur!!